Ei missään nimessä 24 vuotta

Blogin nimi ei siis missään nimessä viittaa ikään, vaikka tuota ikää voi tietysti ajatella muistellen. Todellisuudessa olen järisyttävästi 36 -vuotias. Ikäloppu? Muistan vieläkin kun joskus aikanaan 20 -vuotias vaikutti kamalan vanhalta ja entäs sitten 30 -vuotias. :D

Ei 36 vuotta ole paha ikä. Nautin elämästäni monessa suhteessa enemmän kuin nuorempana, vaikka tottakai korjattavaakin löytyy. Sitähän tässä nyt seuraavat 24 viikkoakin ovat, korjaussarjaa tarvitaan, mitä se sitten ikinä pitääkään sisällään.

24 -vuotiaana en olisi voinut arvata mitä kaikkea näissä vuosissa tulee koettua. Ehkä toivoin paria lasta, miestä jne. ja ne perusasiat on olemassa, mutta mitään muuta tuskin olisin arvannut. Kuvittelin ehkä asuvani Tampereella tai Jyväskylässä. Helsinkiä olin päättänyt välttää jo opiskelujen alkaessa, joten siinä arvauksessa osuin oikeaan. Helsingissä on hyvä käydä, mutta asumaan en sinne aio tulla tästä eteenpäinkään. ;)

Asun suuressa talossa, metsän laidalla, puutarha laajenee vuosi vuodelta ja lapset kasvoivat jo niin, että ehkä tässä tosiaan alkaa olla aikaa itselle. Kymmenen vuotta onkin hujahtanut muista huolta pitäessä, töitten ohella tietenkin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: