Zumba fever vai fever Zumba?

Noin kirjoitin Heiaheiaan ja niinhän se on, että maanantaina aamulla taisin jo sittenkin tuntea, että jotain oli tulossa. Kurkku kipeytyi radikaalisti ja olotila on ollut sellainen pikkukuumeinen. Liikunnat on olleet vähissä, mutta uskaltauduin sitten kuitenkin zumbahommiin tänään. Onneksi uskalsin, oli se vaan niin hauskaa. :)

Vedettiin sitten tipahdusbiisikin vielä loppuun viimeisen kerran – ehkä kymmenennen kerran vielä viimeisen kerran tai jotain. :D

Tuosta lupaan tehdä viimeistään viikonloppuna oman videon foorumin puolelle. Se on nyt luvattu, joten tuo ja jokunen muukin. Promise.

Kuume, kurkkukipu ja toissaviikkoinen mahatauti jo niitä pohjustamassa aiheuttaa suuren luovutuksen. Hyvinkään kahvakuulakisat jää väliin. :( Vaikka tunnin jaksoi zumbata sillä lailla pikkuisen säästellen, niin 10 minuuttia LC:tä 16 kg:lla olisi juuri nyt totaalinen mahdottomuus.

Pettymyksiä, ehkä niitäkin toisinaan tarvitaan. Kai niistäkin jotain hyvää täytyy seurata?

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba fever vai fever Zumba?”

  1. Titta says:

    Voihan harmi, kun kisat jää nyt väliin. :( Toisaalta kannattaa kuunnella itseään eikä puolikuntoisena kannata lähteä rehkimään. Paranemista!

  2. Outi says:

    Takana 45 minuutin kahvakuulaohjaus 6 kg:lla ohjaten. Eipä uskoisi, että viime viikolla samaisella tunnilla oli mukana omat 12 ja 16 kg:n kuulat ja helposti heilui. :( Mutta minkäs teet.

Leave a Reply

See also: