Kasvis houkutus

Paistoin illalla broilerin fileepihvejä, kun tajusin, että minullahan olisi kesäkurpitsaa, porkkanaa ja sipulia eli ihan täydellinen kasvissekoitus. Siinä ei Dukanin proteiinipäviä paljon painanut, kun silppusin salamannopeasti kasvikset pannulle.

Tällä lailla laitetut kasvikset on minun herkkuani ja lapset siis söi muusin kera.

Oikeastaan näissä kuvissa on se yksi erityinen Dukan ongelma, joka liittyy pelkkiin proteiinipäiviin JA liikuntaan. Tein eilen illalla tempaustreenin ja tosiasia on, että liikuntapäivinä ruokavaliossa täytyy olla myös hiilihydraattia. Ei siihen mitään sokeria tms. tarvita, mutta hyviä hiilihydraatteja ehdottomasti.

Siis vaihtoehdot melko mustavalkoisesti olisivat:

- liikkua vain harvempina päivinä

- syödä myös hyviä hiilihydraatteja

Mitä luulette, että kumpi sittenkin kiehtoo enemmän? Tämä on sama heti, kun edellisellä kerralla en vienyt Dukania loppuun Dukanina. Molemmilla kerroilla alku oli asetettu hetkeen, jolloin en liikkunut paljon, mutta sellaisia hetkiä ei nykyään jatku pitkään.

Tämän päivän eväät on juuri nuo samaiset illalla syödyt, joten pelkkä proteiinipäivä ei ole tänäänkään. En kuitenkaan halua olla itselleni kiukkuinen, koska aion temmata tänäänkin ja valmistella myös huomisen zumbaa.

Dukanin attackin ihan loistavin ja paras asia on se, että se katkaisee makeannälän ihan totaalisesti ja todella helposti. Siinä se onnistui, jos nyt jatkoa sitten taas mietinkin. :)

Niin ja se, että laitan tänne kuvana esille hyviä syömisvaihtoehtoja – se muuten motivoi etsimään entistäkin parempia ja maistuvampia juttuja.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Kasvis houkutus”

 1. ansku says:

  Näyttää ihan mun sapuskalta, paitsi sipulia en syö. Bataattia tein juuri sunnuntain, siivutin, öljysin ja maustoin,paistoin uunipellillä -taivaallisen hyvää possupaistin kera.

 2. Outi says:

  Uunissa tulee tosi harvoin tehtyä, mutta ehdottomasti sitä pitäisi tällä viikolla testata.

 3. Hanne says:

  Näyttää ihan mun ruualta. :P Vaikken mitään dieettejä noudatakaan.

 4. Outi says:

  No se on mun ruokaa nyt myös, mutta opeteltua sellaista – ilman perunaa, pastaa tai riisiä. :)

Leave a Reply

See also: