Wrapit ilman tortillaa

Pieni epäilys kaihersi mieltä, kun ryhdyttiin tekemään wrappeja iltapalaksi. Miten minä voin syödä samassa pöydässä missä herkutellaan yhdellä parhaista iltapalaherkuista? Mutta hei, ei hätiä mitiä, kun osoittautui, että pelkkä sisältöhän se wrapeissa on parasta.

Minkä ihmeen takia ennen ei ole tullut mieleen syödä ihan vaan näin?

Itse asiassa minä ajattelin tämän iltapalan vain niin, että syön paistettuja broilerinsuikaleita raejuuston kera. Sitten mies nosti pöytään tropical salsan ja houkutus oli ylivoimainen. Siinä vaiheessa tajusin, että kyllähän minä voin kerätä lautaselle kaiken sen, mitä wrapin sisälle laittaisin ja tuossa lautasellisessa ei siis enää mitään makua jäänyt puuttumaan. :)

Ja kyllä kahvakuula suorastaan lensi vähän myöhemmin! Vaikka eilen moneen kertaan sanoin ääneen, että minulla on kehossa vain hitaussoluja, ei lainkaan nopeussoluja (oma määritelmä), niin tämän jälkeen se nopeus löytyi. Ikinä en ole edes haaveillut sellaisista rpm tahdeista, mitä iltatreenissä tein.

En muuten ole koskaan ennen tehnyt kahvakuulatreeniä neljänä päivänä peräkkäin. En siis niin, että laskisin sen varsinaiseksi treeniksi. Yksittäistä esim. 4 minuutin tempausta en laske.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Wrapit ilman tortillaa”

 1. Minna says:

  Wrapin pystyy käärimään myös salaatinlehteen. :)

 2. Outi says:

  Siihenhän voisi olla muitakin käärimisvaihtoehtoja, kun oikein alkaa keksimään. Eilen ei ollut salaattia, mutta tosi hyvin meni näinkin. :)

 3. Jaanaba says:

  Wrapit ilman tortillaa kuulostaa ihmeelliseltä, mutta näyttää kuitenkin erikoisen hyvältä. =)

 4. Outi says:

  Yllättävät ja ihmeelliset asiat on joskus parasta. :)

Leave a Reply

See also: