Takana paljon zumbaa, edessä reissupäivä

Ihana zumba päivä. Taisi kyllä olla enemmän intoa ja hinkua kuin täydellistä ajoitusta, mutta hauskaa oli. :) Ei vaan ole zumba riemun voittanutta ja kyllä neljän päivän kahvakuulaputkelle pitikin jo saada tasapainoa. Liika yksipuolisuus ei ole mikään etu! Tai väliaikaisella tempaus putkella saa kyllä tempauksen kulkemaan, mutta pitkän päälle yksipuolisuus ei voi toimia.

Yksi tämän kerran kappaleista oli valittu ihan sitä varten, että olen ihan viime aikoihin asti tuntenut olotilani varsin pullaksi (en tosin enää!) ja erään kappaleen nimi oli Bulla. Tai no tarkemmin Trai La Bulla ja ei sitä ihan pullaksi lausuttu, mutta on se silti vaan niin bulla. :D Ja juu, oli muuten vauhtia ja vaaratilanteita. Täytyy vähän koreografiassa hidastaa joitakin juttuja ensi kerraksi, vaikka liikkeet pidänkin samana.

Mutta huominen lähtee liikkeelle anivarhain ja suunnistan kohti Vaasan lentokenttää. Päivä vierähtää Helsingissä ja illalla kotiin.

Kyllä nyt mietityttää tuo syömäpuoli. Miten reissupäivästä voisi selvitä ilman leivän ym. syömistä? Minä en ole varmaan koskaan vielä selvinnyt aivan kunnialla eli vaan kohtuuteen on mahdollisuudet.

Milloinkahan päästään sellaiseen tilanteeseen, että työmatkalla on tarjolla hieman karppimaiset vaihtoehdot syömisistä? Se pitäisi sisällään vaihtoehdot pullille ja välipalaleiville ja ehdottomasti työpaikkaruokaloiden tarjonnalle. Kuka niitä rasvaisia viinereitä jäisi kaipaamaan? Enpä usko, että kovin moni…

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Takana paljon zumbaa, edessä reissupäivä”

  1. Mimmi says:

    Ihana “Bulla”! Milloin tulee juttua zumbaohjaajaksi kouluttautumisesta? ja sitä sun zumbavideoa odottelen innolla :D DDDDDDD

  2. Outi says:

    Saapa nähdä, jos illalla ehdin näihinkin juttuihin. :)

Leave a Reply

See also: