Tonttu-ukko muutti meille

Erilaisen tai sitten yllättäen samanlaisen remontti viikonlopun muhkein asia on meille muuttanut tonttu-ukko.

Eilen, kun mieli oli vähän apea kahvakuulakisan väliin jäämisestä ja poika paha yskiminenkin vaati erilaisia piristysruiskeita, niin tuo ukko vaan hyppäsi ostoskärryyn. Kovasti se nauratti citymarketissa joitakin myyjiäkin. Ei ollut pelkoa kärryjen vaihtumisesta, kun etummaisena seisoi iso ukko. En olisi uskonut, että meillä koskaan tuollainen ukko asustaa! Ja että jo marraskuussa…

Ukon takana ja jalkojen alla näkyy viime aikojen suuri operaatio. Kaksi seinää valkoista ja kaksi mustaa tiiliseinää tapetoituna, uusi laminaattilattia ja hirmuinen määrä listahommia. Kuvassa vielä on nurkkalista irrallaan, vaan ei ole enää.

Vaan joutui ukko väistymään, kun huoneen varsinaiset asukit on tätä laatua.

Jos remontointiriehuntaa ei oteta huomioon, niin perjantai ja lauantai sujui liikuntataukoa pidellessä sekä hormonidieettiä opiskellessa, mutta tänään sitä liikuntaa totta tosiaan on vielä illansuussa tiedossa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Tonttu-ukko muutti meille”

  1. Kaisa says:

    Hei,

    Näkyykö tontussa valmistajan nimeä?

    Olisin ostanut kyseisen tontun citymarketista, mutta olivat ehtineet loppua tarjouksen takia :-|

  2. Outi says:

    Olen varmaan leikannut lapun irti, jos siinä sellainen on ollut eli ei näy mitään merkintöjä valitettavasti.

Leave a Reply

See also: