Maanantaisoturit kahvakuulakurssi sunnuntaina Tervajoella!

Tämä on se viikko, kun Maanantaisoturit kiertue saapuu sunnuntaina 27.11. Isonkyrön Tervajoelle! Kannattaa tulla kauempaakin mukaan ja kurssi sopii yhtä hyvin aivan aloittelijalle kuin jo pidempään kahvakuulla treenanneelle, niin miehille kuin naisille. :)

Muutenkin viikon teema on minulla – kas kummaa – kovasti kahvakuulanostamista. Onneksi siellä välissä on zumbaa ja tämä ilta on varattu lenkillä käymiselle, mutta tosiasia on, että nyt alkaa hieman viritetty kahvakuulakausi.

Kahvakuulakisat on minusta paras tapa testa mihin sitä kulloisellakin kunnolla pystyy, mutta koska kisat meni sivu suun ja seuraaviin on piiiitkä aika, niin aloitan kuukausittaisen testipäivä systeemin. Otan testin aina videolle ja pystyn sillä tsemppaamaan ja näkemään, että missä mennään. Normaali treenissähän ei koskaan vedetä täyttä 10 minuuttia, mutta testipäivä on toinen juttu.

Itse asiassa olen vähän miettinyt, että testipäivä kannattaisi tehdä niin, että teen sen Kylkkälän Kylätalolla ja mukaan saa tulla muutkin halukkaan. :) Mutta se ajatus kypsyy tässä viikon mittaan…

En muuten eilen malttanut olla tempaamatta 16 kg:lla. “Ennätys” on nyt 26 tempausta ja matka kohti 100 tempausta on alkanut. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Maanantaisoturit kahvakuulakurssi sunnuntaina Tervajoella!”

 1. Titta says:

  Tammikuussa (21.1.) on muuten työnnön salikisat Tampereella, joten tuleppas sinne sitten testaamaan kuntoa, kun jäi nyt kisat väliin! :)

 2. Outi says:

  Titta pelastit juuri päiväni! Ihanaa, kiitos, ja KYLLÄ!

 3. Titta says:

  Hih, kiva! :)

 4. Outi says:

  Erittäin kiva. :)

Leave a Reply

See also: