There’s a fire starting in my heart

Iskee melkoisesti kipinää keltaisen kahvakuulan polte. Matka kohti 100 tempausta 16 kg:lla on toden totta alkanut ja vaikka vielä ei pitäisi olla uuden vuoden tavoitteiden aika, niin kyllä, siltikin ne on selvästi jo mielessä.

Tempaus on ollut kivi kengässä ja suorastaan kiukun aihe niin pitkään, että potkaisen sen kiven nyt sinne missä pippuri kasvaa.

Kun viime kesänä IKSA koulutuksen tauolla näin, miten yksi ohjaaja, nainen siis, tuli suorittamaan lisenssikokeen, niin ajattelin vakavana, että voinkohan minä ikinä selvitä tuosta. Tempaus on ollut niin kurjaa ja pelko siitä, etten ikinä osaa temmata keltaista oli ihan todellinen. Nyt kun aika hankalien, rankkojen monella tapaa ja pettymysten täyteistenkin viikkojen ja tempauksen osalta ties kuinka monien kuukausien jälkeen tiedän, että keltainen ei enää pelota vaan heilahtaa aika nätisti, niin on muuten melkoinen olo.

2012 aikana aion kevyesti keikauttaa keltaista 100 kertaa ylös tempaisten. Se on uuden vuoden lupaus joka pitää. Piste. Ja heilahtaa se muuten loppujen lopuksi enemmänkin. ;)

Ja hei, jos asiat toteutuu liian helposti, niin niitä ei osaa arvostaa samalla tavalla kuin hankalan kautta saavutettuna.

edit: Oli muuten päivän Maanantaisoturit tämän vuoden sadas Heiaheiaan merkitty kahvakuulatreeni. Ohhoh!

Ja vielä on kuukausi aikaa katsoa, että mihin tänä vuonna ehtii…

Did you like this? Share it:

4 Responses to “There’s a fire starting in my heart”

 1. Titta says:

  Ihana sydämmen tuli! <3 Olen aivan varma, että tavoitteeseesi pääset!

  Huh, kun sä oot liikkunu paljon! Hienoa! Minäkin just tänään katsoin mun Heiaheiaa, mutta tuollaisiin lukemiin on kyllä valovuosi matkaa. No, jääpähän tavoitetta ensi vuodelle. ;)

 2. Outi says:

  Hitsi, minäkin olen 100% varma, että pääsen tuohon tavoitteeseen. :)
  Yllättävän paljon on tosiaan lukumäärällisesti tullut liikuttua, mutta se on mennyt vähän aalloissa ja marraskuussa on tullu varmaan kaikkein vähiten kertoja. Toisaalta eipä sairausaaltoa tällä lailla tänä vuonna muuten ollutkaan.

 3. Eija says:

  Hei taas! Jäätäviä treeninumeroita: olkoon keltainen pian teemavärisi…

 4. Outi says:

  Teemaväri ehdottomasti. :)

Leave a Reply

See also: