Kahvakuula nousee ja joululounaan herkut saa kyytiä

Aivan mahtava kahvakuulatsemppi päällä. Tämä on sitä ihan parasta meininkiä! Tein tänä iltana sellaisen setin, että:

8 kg:

2 min tempaus, 2 min OAJ ja 2 min OALC lämmittelyksi.

12 kg:

4 min tempaus, 4 min OAJ, 4 min OALC ja ne parin minuutin tauoilla. Väliin vähän pidempi tauko ja taas 4 min tempaus, 4 min OAJ, 4 min OALC ja ne parin minuutin tauoilla.

Aivan fantastisesti sain pidettyä tavoite rpm:istä kiinni ja vaikka en ollut lopussa ollenkaan niin puolikuollut kuin lauantaisen setin jälkeen, joka oikeasti pisti puuskuttamaan, niin tämän jälken olotila oli aivan fantastinen. :)

Kuvan perusteella meidän talo on aika Liisa Ihmemaassa tyylinen. Hmm. Pitäisiköhän tästä huolestua? Siis siinä mielessä, että minä näytän olevan ihan suorassa. :D

Kuva on ensimmäisestä tempausnelosesta ja siinä vaiheessa ei vielä ollut edes paita märkänä. Myöhemmin olisi naama kiiltänyt kiitettävästi. :)

Niin se joululounas. Olin tänään aivan uskomattomalla joululounaalla Strampenilla. Siellä nimittäin oli häkellyttävän hieno ja maistuva jälkiruokapöytä notkumassa herkkuja. Ei muussakaan ruuassa missään nimessä ollut moitittavaa, mutta en ole nähnyt sellaisia jälkiruokia tai yhdistelmää koskaan ennen. Oli suklaisia pikkumuffinsseja, suklaakakkupalasia, erikoismarmeladeja, sellaista mössöä, joka oli kuin sulahtaneita vaahtokarkkeja mansikkakastikkeen kanssa sekoitettuna, bruleen tapaista pienissä snapsilasin kokoisissa laseissa kirpeähköllä vadelmakastikkeella ja mitähän kaikkea vielä. Niin niihin juustoihin en koskenut, mutta KAIKKEEN muuhun kyllä. :D Olisipa ollut kamera mukana…

Voi joulu sentään. Olin joululounaalla myös viime perjantaina, mutta nyt saa riittää jouluun asti. Vaikka eipä jouluherkkuja enää täysin pysty välttämään.

Tämä Liisa Ihmemaassa talo on muuten remontin osalta jo aika hienossa kunnossa. Nyt menossa on viimeistelytyötä ja täytyy kyllä kehua omaa miestä, kun kehumisen aihetta tosiaan on. Näin hienosti esimerkiksi piilotettiin keskuspölynimurin putki, joka ennen kulki kaapin sisällä ja muutostöissä jäi roikkumaan katosta siihen seinän vierelle.

Kun koko huone on mustavalkoinen pintojen suhteen, niin tuo sopii kokonaisuuten vallan mainiosti. On se paljon parempi kuin heti oven pielessä nököttänyt yksittäinen vaatekaappi, joka teki huoneesta ihan mahdottoman epäkäytännöllisen. Kaappeja kun on toisella seinällä upotettuna kolme kappaletta eli takuulla riittävästi.

Takana on paljon tapetointia, maalaamista (minä maalarimestarina kaikessa), lattian laittoa, purkamista ja soveltamista, mutta kyllä sellainen työ kannattaa. :)

Ja nyt on siis remppatsemppi vaihtumassa kunnon treenaustsemppiin eli mikäs sen mukavampaa. Perheen työkuviot joulun aikana vaikuttaa sen verran puolikatastrofaalisilta, että sitä ajatukset nollaavaa treenausta seuraavan viikon aikana tarvitaan takuulla. Ja hissuttelua myös. Ja herkuttelua. :)

Ihana joulun aika, vaikka lunta ei tulisikaan. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Kahvakuula nousee ja joululounaan herkut saa kyytiä”

 1. ansku says:

  Kuulostaa ihan Naantalin kylpylän jälkiruokaherkuilta…mä en ole kuukauteen tehnyt mitään, jostain pitäis intoo löytää….

  Hyvää Joulua Sinulle ja Perheellesi.

 2. Outi says:

  Ansku hyvää joulua Turun suunnallekin. :)

 3. Ninni says:

  Meidän talouteen tuli samanlainen joululahja kuin teidän.. ;) Meillä se tuli miehelle, onko tuo sun vai miehesi?

  Rauhallista joulua!

 4. Outi says:

  Aivan samanlainenko?! Kas, kas. :)
  Kyllä se tuli ihan minulle. Mieskin sai kyllä omasta työpaikastaan hienon joululahjan – joulukinkun. :)

 5. Ninni says:

  Jep, täysin samanlainen. Sama kori, sama sisältö ja jopa tuo kansi. ;) Onkohan kyseessä sama firma vai onkohan noita paketteja voinu jostain ostaa.. Firmalla kaksiosainen nimi?

 6. Outi says:

  Schneider Electrichän se konsernin nimi on, mutta minä olen töissä Vamp Oy:ssä, joka on osa konsernia. :)

Leave a Reply

See also: