Uusia liikuntakujeita ensi vuodelle?

Olen vähän tuumaillut, että mitä hauskaa keksisi ensi vuodelle. Tekisi mieli kokeilla ehkä kahvakuulakisoja maan rajojen ulkopuolella, jos kunto antaa myöten eli kehtaa lähteä kokeilemaan. Suomessa kisat kuuluu ohjelmaan tottakai eli siitä ei edes keskustella. Mistä tuli mieleen sekin, että ensi vuonna hommaan heti alkuvuodesta Painonnostoliiton kisalisenssin. Tämän vuoden lisenssilistassa nimi löytyy vain kertalisenssin nimikkeellä.

Toinen aika repäisevä juttu voisi olla joku zumba tapahtuma Euroopassa. Siinä voisi olla hauskuutta melkein yli sietokyvyn tiedossa ja olisi tosiaan jotain ihan vaan itselle. :)

Sitten olen vähän tuumaillut Bodyweight training kurssia tai jotain muuta mikä on minulle uutta. Uusien tuulien haistelu vaan ei heti aukea, että mitä uutta sitä voisi keksiä. Kahvakuulakoulutuksia tuskin enää lähden katsomaan muuten kuin IKSA:n lisenssikokeen verran.

Painonnosto tyylinen treenaus kiinnostaisi kyllä kovasti. Missähän järjestettäisiin naisille sellainen kurssi? Jos joku tietää, niin täällä olisi osallistuja. :)

Ihan varmana pidän tietysti Peurunkapatikkaa ja Botniapyöräilyä ja jotain juoksutapahtumaa. Issikkavaellusta ei ehkä voi liikuntajuttuna niin totaalisesti pitää, mutta sekin on vähän mielessä.

Jaa’a. Taitaa olla liikkumiset paristakin syystä juuri nyt mielessä. Tänään on välipäivä kahvakuulatreeneistä (onneksi huomisessa treenissä on esim. 6 min tempausta, 8 OALC:tä ja keltaisia kuulaa myös) ja mieltä kismittää pienisuuri kahvakuulaongelma. Compactin kahvakuulia ei tässä välillä ollut saatavissa ja nyt niitä taas löytyisi Tampereella. Vaan kun se Tampere ei ole ihan tässä vieressä. Millä konstilla saisi haettua lisuketta kahvakuulaperheeseen?

Hui miten kiiltävän upeita ja naarmuttomia ovat tuossa kuvassa! Eivät ole olleet pitkään aikaan vaan näyttävät jo hyvin käytetyiltä ja parempi niin. :)

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Uusia liikuntakujeita ensi vuodelle?”

 1. Laura says:

  Mistäpäin Tamperetta noita hyviä kuulia löytyy? Meillä on mies tosi innostunut nyt kuulailusta ja olisi kiva sada hänellekin hyvä kuula. Onko noi Compactin kuulat semmoisia “pitkäsankaisia”, joita olis kuulemma hyvä olla? Onko muita vinkkejä kuulan valintaan?

  Hyvää joulua myös sulle Outi, kommentointi on jäänyt viime aikoina vähemmälle, mutta lukenut olen ahkerasti sun juttuja. Olet kyllä aika super näitten kahvakuula- ja zumba-juttujesi kanssa. Kaikkea hyvää ja uutta ja innostavaa myös uudelle vuodelle!

 2. Outi says:

  Heippa Laura. :)
  Minun kisakuulat on Compactfitistä eli http://www.compactfit.com/ ja siis Tampereelta. Sinne kannattaa ottaa yhteyttä, niin saa käydä hakemassa ihan Tampereen keskustassa sijaitsevalta treenipaikalta, jonka osoitetta en nyt yhtäkkiä muista, mutta sivuilta löytyy tieto.
  Ja ehdottomasti, vaikka kisakuulat maksaa paljon enemmän, niin niillä on paras treenata. :)

 3. Titta says:

  Kohtahan on ne työnnön salikisat täällä, etkös ollut sinne tulossa? Jos haluat, niin mäkin voin sulle käydä viikolla kuulat Compactilta hakemassa ja saat ne sit kisoista mukaan.

  Ihania ensi vuoden suunnitelmia! Pitäisi itsekin tehdä samanlaisia! Itse olen menossa keväällä painonnostokurssille. Muutakin kivaa pitää kehitellä! :)

  Ihanaa joulun aikaa ja tulevaa vuotta!

 4. Outi says:

  Titta hei sehän olisi ihan loistava hätävarasuunnitelma! Tosin saan ne silloin varmaan suoraan haettua, mutta voi olla, että koitan tulla käymään jo aiemmin. :)
  Mihin sinä menet painonnostokurssille?

 5. Tiia says:

  Mitenkäs olis Nike Blast helmikuussa? ;) Itse sekosin ja ilmottauduin kolmelletoista tunnille…. Hups.

 6. Outi says:

  Hei se olisi melkein mun syntymäpäivänä. Tosin olisin tosi blast sekaisin, kun en ole käynyt oikein missään sellaisilla tunneilla mitä kaikkea siellä on tarjolla. :D
  Mutta hei hitsi vieköön siellä olisi kaikkea…
  http://www.thenikeblast.fi/aikataulu.php?paketti=1

 7. Katja says:

  Oletko ehkä menossa Lontoon zumba-konferenssiin helmikuussa? Mulla jää väliin, mutta varjotapahtumaan ajattelin mennä :-)

 8. Titta says:

  Niin, saat sä ne kuulat varmasti itsekin haettua, jos sieltä saa lauantaina tai tulet tänne aiemmin.
  Mä ilmoittauduin Tampereen Pyrinnön painonnostokurssille. Se on sellanen kuukauden rypistys kaksi kertaa viikossa. Nyt syksyllä oli samanlainen kurssi, mutta huomasin sen vasta kun se oli alkanut. Sittenhän talvella/keväällä on Vierumäellä Painonnostoliiton kahvakuula- ja painonnostokurssi (aikaa ei ole vielä kai päätetty). Sinne ajattelin myös itseni tunkea, kun en nyt joulukuun kurssille päässyt.

 9. Outi says:

  Katja, minä katsoin sitä zumba konferenssin ohjelmaa, mutta ehkä se on sittenkin liikaa. :)
  Titta, tuo on ihan mahtavaa! Harmi ettei täältäpäin löydy mitään vastaavaa.
  Minä en tuota painonnostoliiton kurssia oikein katsonutkaan. Täytyypä vähän tutkia…

Leave a Reply

See also: