Kohti 100 tempausta (ja sen yli?!)

Kirjoitin Heiaheiaan tavoitteeksi: “100 tempausta 16 kg:lla! Ja muuta hauskanpitoa :) ”. Siispä eilinen kahvakuulatreeni oli täydellisesti askel tuota kohti.

2 min sarjoja 16 kg:lla temmaten rpm 14. Niistä yksi puolesta välistä tässä ja paljon on parannettavaa, mutta nyt ollaan siellä alkumatkalla. Hitsi miten huono heilautus ja muuta myös… Ja mankkaus alkaisi NYT olla ajankohtaista eli se vaan on opeteltava.

OAJ:ta 4 minuutin pätkiä 12 kg:lla päälle ja niitä 16 kg:n heilautuksia. Heilautuksia, heilautuksia, heilautuksia tässä taidetaan vielä paljon tarvita tuohon 100 tempauksen (se IKSA lisenssi) tavoitteeseen pääsemiseksi. No, ehkä lähempi tavoite on helpompi eli eiköhän edessä olisi OAJ salikisa Tampereella tammikuussa. :) OAJ vaan on minulle niin paljon helpompaa ja Kukka teki todella koukuttavan tuntuisen seuraavan ohjelman, jota pääsen aloittamaan varmaan torstaina. Ehkä yksi zumbaisa lepopäivä on oltava välissä.

Hyvin muuten huomaa videopätkästä, että nostaminen vaatii keskittymistä. Toiseksi viimeisen vasemman käden toistolla ajatukset karkasivat tosi kauas ja heti meinasi käydä “köppääsesti”. Aloittaminenkin 16 kg:n sarjoissa on omanlaisensa juttu. Keskittymistä se vaatii.

edit: Ilmottauduin Tampereen OAJ salikisoihin 21.1. :) Siellä nousee 12 tai 16 kg. Saa nähdä kumpi.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Kohti 100 tempausta (ja sen yli?!)”

 1. Arto says:

  Ne tempauksethan saa tehdä useammalla kädenvaihdolla, esim. 10 toistoa/käsi.

  Tsemppiä treeniin!

 2. Outi says:

  Totta, se tekeekin tästä tavoitteesta vähän helpomman ja tuo sen lähemmäs. Parhaat tavoitteet ei ole mahdottoman kaukaisia vaan mahdollisia. :) Kisassa 100 toistoa on sitten taas aika paljon hankalempi juttu.
  Kiitokset tsempityksestä!

 3. Terhi says:

  Tsemppiä sulle 100 toiston metsästyksessä:) Itse voisin ottaa saman tavoitteen mutta aikaa saattaa kulua hiukan enemmän, kun nyt vasta olen testaamassa 16 kg kuulaa:)

 4. Outi says:

  Kauanhan tuo keltainen on meillä jo asunut ja on sillä muuta tullut tehtyä, mutta tempaaminen on ajankohtaista vasta nyt. Ja testailuistahan se lähtee. :)

Leave a Reply

See also: