Kahvakuulailta

Jopas jotain. Suunnitelmat muuttui tälle viikonlopulle niin, että en menekään Marin luokse huomenna uusien kuulien kera vaan Mari tulee tänään meille treenaamaan ja testaamaan uusia upeita kisakuulia. :) Hei tästä tulee hauskaa! Ja mukaan hyppää myös Hanna, joka saa takuulla kissan syliinsä ja ehkä sillä konstilla jaksaa katsoa, kun me vähän heilutaan.

Millähän konstilla minä saan kuulat tänään nousemaan, kun eilen oli niin rankka treeni…? Hui. Hitsi vieköön. Minähän olin suunnitellut, että huomenna olisi jo pystynyt vetämään kunnon treenin, mutta tänään sen kanssa voi olla vähän niin ja näin. Mitähän oma kroppa asiasta sanoo?

Niin olenkohan vielä kertonutkaan. Olen siis odottanut kuin kuuta nousevaa lisää Compactin kuulia, mutta niitä ei ollut pitkään aikaan saatavilla. Nyt on! Siispä mies (joka on tulossa työreissulta) ja kuulat ovat juuri lähteneet Tampereelta kotia kohti ja illan suussa ne siis saapuu. :)

Hih, tästä taitaa kehkeytyä illaksi oikea kuulakarnevaali. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kahvakuulailta”

  1. Mari says:

    Haha, karnevaali! :D

  2. Outi says:

    On ainakin riittävästi herkullisen värisiä kuulia! :D

Leave a Reply

See also: