Lunta ja latuja kiitos :)

Nyt on hiihtopuku – vain ladut puuttuu. Puku tuli kyllä eilen illalla jo testattua pururataa kiertäen. On muuten elämäni ensimmäinen oikea hiihtopuku ja sitä on tarkoitus käyttää tänä vuonna Paljon!

Uuden vuoden lupauksia en tehnyt, mutta toiveita/tavoitteita on muutama. Yksi niistä on se, että aion hiihtää enemmän kuin viime talvena. Siihen nyt on helppo päästä, mutta jos pääsisi sellaiseen hiihdosta nauttimisen olotilaan, niin se se olisi jotain. :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Lunta ja latuja kiitos :)”

 1. Mari says:

  Voi kun tulisikin lunta sen verran että pääsisi hiihtämään! Mulle riittäisi vaikka se, että urheilualueella pääsisi kiertämään urheilukenttää ympäri – se on puolen kilsan lenkki niin siinä pysyy laskuissakin mukana, montako lenkkiä on hiihtänyt ;) .

  Hieno tuo uusi hiihtopukusi. Ehkä itsekin joskus semmoisen saan hommattua, sopivasta alennusmyynnistä :)

 2. fantti says:

  Hieno hiihtopuku. Minäkin halajan laduille mutta lumitilanne on niin masentava. Viime yönä tosin satoi täällä pari senttiä mutta ei siinä vielä hirveästi hiihdetä. Minä en ainakaan tule pääsemään viime vuoden hiihtomäärään tänä talvena, koska hiihdin tosi paljon viime talvena.

 3. Heidi says:

  Hei Outi,

  Kivoja hiihtokilometrejä ja tämän vuoden kuulan heilutteluja.
  Käyhän vilkaisemassa uuden karheaa blogiamme, jonka laitoimme pystyy Kukan Vähänkyrön keikan innoittamana :)

  T:Heidi-Lyyli

Leave a Reply

See also: