Liikaa postattavaa!

Aivan liikaa, liikaa, liikaa asiaa. Kuinkas siitä selvitään eteenpäin? Vaihtoehdot on joko lopettaa koko blogi tai miettiä miten tästä ryppäästä selviää. :)

Vuoden alku oli hyvä hetki blogitauolle, koska minusta alkoi tuntua siltä, että höpisen täällä yksikseni. Kun kommentteja ei niin paljon ollut, vaikka tiesin, että kävijöitä toki on, niin jutusta oli hetken yksi oksa sahattuna ja jotain tapahtui. Joulun ja uudenvuoden liikkumiset on olleet hyvällä mallilla ja toisaalta, joskus on ehkä oikein antaa itselleen aikaa. :)

Hei, huomenna alkaa zumba! Ja ylihuomenna kuulatunnit Wellnessissä! Voisiko elämä enempää hymyillä? :)

Ja huomenna tahdin antaa Taboo. Aivan ihana kappale, johon ihastuin jo etukäteen ja siellähän se ZIN levylläkin sitten löytyi. :)

Niin mitähän tässä välissä on tapahtunut? Paljon! On erinäistä projektia ;) meneillään ja on nostettu kuulaa tekniikkapainotteisesti Keski-Suomessa, hiihtopuku todettu aivan loistavaksi juoksupuvuksi, zumba ohjelman väsäilyä ja kerta kaikkiaan oman ilon löytämistä. :)

Ihanaa tiistain iltaa kaikille!

Did you like this? Share it:

15 Responses to “Liikaa postattavaa!”

 1. Titta says:

  Kiva saada uusi postaus! Edellisestä olikin jo niiiiiin (eli liian) pitkä aika. ;)

 2. Outi says:

  Uskomattoman pitkä aika! Auttoi kyllä asiaa tauon suhteen, että oli tuossa välillä Keski-Suomessa. :)

 3. Brego says:

  Mä olen ainakin joskus vähän huono kommentoimaan, lueskelen kyllä aina, mutta kommentoiminen on vissiin vähän vaikeaa. :D

 4. Linda says:

  Täältäkin löytyy ahkera blogin seuraaja (ja harvoin kommentoija). Mä luen blogeja readerin (feedly) kautta, niin sieltä on helppo lukea, vaikea kommentoida…

 5. Zi says:

  Kiva, kun palasit blogin pariin. Olen tässä odotellut niitä uusia zumbavideoita, joista joskus mainitsit ;)

 6. Sofia says:

  Hei,

  Etsiskelin kirjoitusta Trainer4youn kahvakuulaohjaajakoulutuksesta, mutta en löytänyt vaikka muistelen että olisit sen käynyt. Muistanko väärin, enkö vain löydä vai etkö ole siitä sen kummemmin kokemuksia jakanut? Omalle paikkakunnalle sattuisi sellainen ja pohdin olisiko se rahansa väärti.

  Kiitos kivasta blogista, kannustaa omien lenkkien ja kuulailujen kanssa :)

 7. Muuallakin blogimaailmassa on ollut, ainakin Quantinan blogissa, tätä kommentointikeskustelua. Kommentteja on aina mukava saada, mutta sitä jotenkin ajattelee, että kun ei ole mitään tosi nokkelaa tai muuten maata mullistavaa sanottavaa niin ei tule sanottua yhtään mitään… :) Kommenttikeskustelut ovat mukavaa luettavaa nekin! Pitänee parantaa tapansa (tässäkin). :)

 8. Outi says:

  Hei apua, en minä tarkoittanut, että olisi pakko kommentoida tai jotain. Mutta on se vaan se bloggaamisen paras palkinto, kun pääsee teidän kanssa höpisemään. :)
  Ja siis aivan ihana kuulla joskus jotain teistä kaikista!

  Sofia, kyllä minä sen kävin ja olen jotain täällä kirjoittanutkin, mutta kun se on se koulutus, jostain sain kaikkein vähiten irti. Ihan kiva käydä, ainahan se on hauskaa kuulailal koko päivä eli siinä mielessä suosittelen. Jos oikeasti haluaa saada tekniikat kohdalleen, niin sitten on parhaat vaihtoehdot ehdottomasti WKC Fitness trainer koulutus ja IKSA:n koulutus.

  Zi, niitä zumba videoita voisi hyvinkin tehdä. :) Ne jotenkin pääsi jo unohtumaan, mutta voi että oli ihana alottaa tällä viikolla taas zumba tunnit!

 9. Ammi says:

  Kommentit on kivoja, mutta jos niiden vuoksi blogiani kirjoittaisin, olisin varmaan lopettanut jo. Minä kirjoitan blogia ihan vaan itelleni, kommentit on mukava lisäbonus :)

 10. Ammi says:

  Jäi kesken… Ja luen useammin kuin kommentoin. Eihän se ole yksin höpisemistä, kun kerran kävijöitä on ;)

 11. Outi says:

  Ei, ei se ihan yksin höpisemistä ole. :D

 12. Teea says:

  Riippuu tosi paljon siitä, mitä hakee ohjaajakoulutuksesta, mutta mä olin ainakin tosi tyytyväinen Trainer4Youn koulutukseen.

 13. Sofia says:

  Kiitos Outi ja Teea. Ohjaajaksi tai kisaajaksi en meinannut, vaan jo jonkin aikaa kuulailua harrastaneena kaipaisin vain tekniikkaani tarkastusta ja viilausta. Täytyy vielä pohtia asiaa :)

 14. Teea says:

  Niin vielä tarkentaisin tuota aikasempaa postaustani, että Trainer4Youn koulutushan on suunnattu KAIKILLE kuulailusta kiinnostuneille eli sinne vaan mukaan! Jokainen voi sitten itse osallistua vielä kiinnostuksensa ja innostuksensa mukaan erilaisiin koulutuksiin kuulailun suhteen.
  Itse innostuin Trainer4Youn innostavasta ja koukuttavasta koulutustavasta sen verran, että kävin myös sen ohjaajan kakkososan ja hyvinvointivalmentajan paperitkin on taskussa :-) Nyt sitten tsekkaillaan lisää heidän koulutuksiaan…

 15. Tilde says:

  Kauan aikaa olen blogiasi lueskellut, myös vanhat tekstit läpiselannut ja uskoisin, että jos itsekin katsot vanhoja tekstejä, niin huomaat varmaan miksi tänne ei enää kommentoida niin paljon. Tekstiesi asenne ja oman itsesi esiintuominen on muuttunut alun pirteästä ja iloisesta asenteesta “minä itse, minä hyvä, minä osaan”-itseriittoiseen kirjoitteluun.

Leave a Reply

See also: