Sweet chili tee

Onni on toisinaan hassu muki ja uusi suosikkitee Yogin Sweet chili, jolla joulupukki yllätti ja jota joutuu nyt aina lisää ostamaan, kun edellinen paketti loppuu. Suosittelen! On nimittäin aivan erilainen makukokemus, joskaan ei pikatee, kun haudutusaika on 7 minuuttia.

Aurinkoista viikonlopun alkua meille kaikille viikon töitä lopetteleville. :) Ja siis vaikka juuri nyt lopettelisikaan eli ihan kaikille. :)

Did you like this? Share it:

11 Responses to “Sweet chili tee”

 1. Niina says:

  Oon juonut tuota chiliteetä jo ainakin 4 vuotta ja mikään muu tee ei enää tahdo maistua ollenkaan! Todella hyvää, koukkuunhan siihen jää! =)

 2. Outi says:

  Jo vain, minä taisin jäädä koukkuun ensimmäiseltä kupilliselta. Itse asiassa varmaan koko ensimmäisen paketillisen ajan joka kerta kun maistoin ensimmäisen pienen suullisen teetä, niin se alkoi naurattamaan, että voiko mikään maistua niin ihmeelliseltä! :)

  No nyt pitää jo taas juoda muitakin teelaatuja, niin pysyy se ihmeellisyys jotenkin tallessa. :)

 3. Zi says:

  Täytyypä kokeilla. Olen aiemmin juonut tuosta sarjasta Inkiväärihubiscus -teetä. Maku ei siinä ole koukuttava, mutta antaa virkeyttä mukavasti.

 4. Outi says:

  Inkiväärihubiscus on taas minulle ihan uusi tuttavuus. Muutamaa muuta Yogin teetä on tullut kyllä maistettua sweet chilin jälkeen. :)

 5. Zi says:

  Innostuin kokeilemaan Sweet Chiliä, kun kävin tänään marketissa, jossa Yogi-teetä myydään. Tosi hyvältä maistuu, mutta eka pussi ei vielä saanut koukkuun :)

  Täälläpäin on mahtavat hiihtokelit -ulkoilu tulee plussana reippaan liikunnan päälle.

 6. Zi says:

  Huomasitko, poistaako tee mielestäsi nestettä?

 7. Outi says:

  Hmm. En osaa sanoa poistaako se enemmän nestettä kuin muutkaan teet. Ehkä olen jo niin teen suurkäyttäjä, että sitä ei huomaa. :)
  Hauskaa, kun otit vinkistä vaarin!

 8. Miia says:

  Kokeilepa samasta sarjasta DeTox-teetä ja lakritsi-teetä, myös aivan mahtavan makuisia! Nyt pitää minunkin mennä etsimään lähikaupasta tuota Sweet Chiliä :)

 9. Outi says:

  Lakritsi on hyvää! Sweet chili on edelleen suosikki, mutta lakritsi heti kakkonen. Choco ei taas minulla toimi ollenkaan niin hyvin.

 10. Zi says:

  Tuota lakritsia täytyy minunkin kokeilla! Onkohan salmiakkiteetä olemassa ja uppoaisikohan sekin tällaiseen salmiakin ystävään?

  Teestä kalaan; jos olet chilin ystävä, kannattaa kokeilla Sweet Chili saucea lohen päälle. Jos perheen muut jäsenet eivät pidä siitä, katkaise file ja mausta loppuosa muun maun mukaan. Itse syön useimmiten salaatin kanssa, lisäkkeeksi sopii myös itse tehdyt uunilohkoperunat, jotka valmistuvat samalla uunissa. Leivinuunissa vielä paremmiksi…(Tämä kommentti meni nyt chilin johdattelemana ruokateeman alle.)

 11. Outi says:

  Salmiakkitee olisi aika mahtava juttu! No ainakin kokeilemisen arvoinen. :)
  Kalachilivinkki kuulostaa aika jännältä. Eipä tosiaan ole tullut mieleen, vaikka perhe pienintä lukuunottamatta käyttää aika paljonkin chili kastikkeita.

Leave a Reply

See also: