Elämäni ensimmäinen geokätkö

Olenkohan pian uudessa koukussa?

Jos muistatte, niin olen muutamaankin kertaan puhunut blogissa geokätköilystä tai lähinnä ihaillut juttuja muutamasta blogista. Olen miettinyt pitkään, että jos sitä kokeilisi itsekin ja tänään sopivalla houkuttelulla olin innoissani kokeilemaan.

En ole vielä rekisteröitynyt nimimerkillä geokätköilijäksi eli olin ihan vaan ihmettelemässä, että mitä se oikein on, mutta nyt voin kyllä sanoa, että se on hauskaa. Ajatella, tuli mieleeni, että niitä geokätköjä on joka puolella eli jos vaikka on lomareissulla jossain päin ja on vähän hiljaisempi hetki, niin voi aina ottaa selvää, josko paikkakunnalta löytyisi geokätköjä ja lähteä sitten niitä metsästämään ja saa samalla raitista ilmaa, jos ne sattuu olemaan sopivasti liikuttavan matkan päässä. Todella hauska ajatus!

Hei oikeasti näin aikuisella iällä voi löytää kaikenlaista kivaa. Kuvaa en voi kätköstä näyttää, enkä oikein usko, että kätköjen näyttäminen olisi ihan luvallistakaan(?), mutta jotain juttuja tästä jatkosta varmasti ilmaantuu. Aion rekisteröityä ja kokeilla kerran jos toisenkin. Sittenhän nähdään olenko uudessa koukussa. :)

Siitä kätköstä sen verran, että olin kyllä jo hetken sitä mieltä, ettei siinä paikassa mitään kätköä löydy. Oli kuitenkin. :D

Niin ennen geokätköilyä oltiin poikien kanssa katsomassa Saapasjalkakissa. Suosittelen sitäkin!

Did you like this? Share it:

One Response to “Elämäni ensimmäinen geokätkö”

  1. MartsuKoo says:

    Mäki meen huomenissa kattoon kissa-leffan, sen mainos on niiiin myyvä, et pakko mennä. :)

Leave a Reply

See also: