Onko se huono päivä?

Jos pesee pojan liian kalliin kännykän pesukoneessa, jääkaapin kahva hajoaa, ei ehdi itse treenaamaan ja muuta vähintään yhtä mukavaa, niin tekeeköhän se illasta epäonnistuneen. Toisaalta sitä sai lumityöt tehtyä, pojat ruokittua ja saunotettua, tiskikoneenkin pyörimään sun muuta. Hmm. Olipahan taas eilinen.

Mutta jos nukkuu hyvät yöunet, myöhästyy aamupalaverista vain 10 minuuttia (en halua ikinä olla myöhässä) ja mieli on kaikesta huolimatta aurinkoinen, niin eihän pienet vastoinkäymiset mitään haittaa. Hei päivä se on tämäkin ja taatusti erilainen kuin eilen. :)

Jospa tänään saisin viettää illan iloisesti ZIN levyjen parissa. Pari uutta zumba koreografiaa on oikeastaan jo valmiina, mutta niitä pitää hiukan hioa. Niin ja jospa sen jälkeen voisi ottaa kahvakuulat käsiin. Oi, se olisi hienoa.

Mutta tulkoon mitä on tullakseen. En viitsi murjottaa, jos suunnitelmat menee taas tänäänkin pieleen. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Onko se huono päivä?”

 1. Zi says:

  Meillä on menossa jo kolmas kahva n. neljä vuotta vanhassa jääkaapissa. Taidamme käydä liian tiuhaan jääkaapilla :( No, onneksi vuoden alusta tavat ovat parantuneet huomattavasti :) Toivottavasti ehdit Zumba-levyjen pariin. Minulla taitaa vieläkin hyrrätä endorfiinit tämän päivän zumban jälkeen.

  P.S. Jossakin neuvottiin, että kännykkä kannattaa aukaista ja antaa kuivaa rauhassa pitkään. Itse en ole vielä kokeillut neuvon toimivuutta ;)

 2. Outi says:

  Siis meillä on nyt kaksi kahvaa tuhottu eli neljäs lähtee, kun saan sen hommattua. Kyse on Mielen jääkaapista.
  Juu, kännykkä saa kuivaa rauhassa ja katsoo tuleeko siitä enää mitään…
  Pienen zumbahetken ehdin viettää. :)

Leave a Reply

See also: