Uusi Cross Training keskus Tampereella

Toipa loppuviikko melkoisen yllätyksen tullessaan. Minä pyörähdin lauantaina Tampereella ja samalla kertaa uudessa Cross Training -keskuksessa, joka avataan 24.2. eli ensi viikolla.

Pientä seikkailun tynkää oli, että löysin perille, mutta onneksi tien varressa oli jo kyltti, josta ei voinut erehtyä. :)

Ja siis vau mikä näky, kun kiipesi portaat ylös ja varsinaiseen tilaan astui. On tilaa, on juuri sellaisia asioita näkyvissä, jotka saavat kerta kaikkiaan toivomaan, että ei olisi koskaan lähtenyt Tampereen seudulta. Tässä on se nyt se juttu ja paikka missä minä haluaisin treenata.

Kaikki ei tietenkään ollut vielä valmiina, mutta hyvin pitkällä. Näin paikan päällä Jukka Rajalan ja tietysti Martti Napparin, jonkan kanssa alla olevassa kuvassa juttelen.

Ja hei, siis tämä näkyhän sulattaa sydämen!

Siis mitkä puitteet treenata! Minulla on nyt aika selvä käsitys siitä, että Tampereen viikonloppureissut lisääntyy radikaalisti. :) Pakkohan tuonne on päästä, vaikka hitsi vieköön en pysty osallistumaan painonnostokurssille, joka tietysti toteutuu muutamana kertana viikossa toistuen.

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Uusi Cross Training keskus Tampereella”

 1. MaijuS says:

  No tämä postaus tuli kuin tilauksesta :) Juuri kyselin kavereilta, että kiinnostaisko lähteä kokeilemaan

 2. Outi says:

  Kyllä tosiaan kannattaa lähteä kokeilemaan ja mennä paikan päälle avoimella uteliaalla mielellä. Ihan mahtava tilaisuus!

 3. Merja says:

  Vau! On kyllä upea tila!

 4. Outi says:

  Aivan huikea. :)

 5. Titta says:

  Oi, hyvältä näyttää! :D

 6. Päivikki says:

  Minnuu kiehtos niin mahdottomasti tuo cross fit, mutta ei oo täällä mahiksia siihen… eikä myöskään matkusteluun Tampereelle viikonlopuiksi. En ole katkera, mutta kuitenkin … ;) (syvä huokaus)ja hyvää ystävän päivää.

Leave a Reply

See also: