Denisov ja Fedorenko Training Camp!

Nyt kopsaan Kukan blogista koko jutun, koska tässä on se asia, jonka kanssa olen tuskaillut kahdesta syystä. 1. tämä on hiihtolomaviikon jälkimmäinen viikonloppu ja on äärimmäisen suuri tilaus viettää se perheen kesken. 2. heikompien omien treeniviikkojen jälkeen ajatus on enemmän kuin hurja.

Mutta siis:

WKC® Training Camp alkaa lauantaina 3.3. klo 10.00 Spartan Sport Centerillä Turussa. Pidetään välissä lounas 13.-14.00 ja jatketaan taas noin klo 17.00 saakka. Sunnuntaina aloitus myös aamulla klo 10.00. Illalla syömään – ja mistä sitä tietää vaikka tie kävisi avannolle asti?  Vielä ehtii mukaan: WKC® Store!

One True Way Publishing!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Denisov ja Fedorenko Training Camp!”

  1. Teea says:

    Tuo olis niin huippu! Mut tosiaan lomaviikon loppuminen vaikuttaa nyt asiaan sen verran, että ei viitsi sinne lähteä, mutta uskoisin et tulevaisuudessa samat heput tulevat uudelleen tänne…toivotaan ainakin niin =)

  2. Outi says:

    Melko mahdoton ajatus, että tulisivat ainakaan molemmat enää toista kertaa…

Leave a Reply

See also: