Mekkounelmia

Minuun on todellakin iskenyt mekkokausi. Minkäs siis teet eli katse karkaa vaatekauppaa ohittaessa niin helposti mekkoihin. Täällähän olikin jo hieman hämärässä kuvassa Seppälästä löytynyt hauska mekko. Naisellista, tyttöilyä, mutta niin piristävää vaihteen vuoksi. :)

Eksyinpä siis Nelly.comiin ja olen aivan kahden vaiheilla tilaisinko heti, joskin kesäksi siis tämän.

No ja ehkäpä höpsähdän täysin ja tämäkin tulee samassa toimituksessa, vaikka tiedän kyllä, että oma vartalo ei ehkä anna myöten…

Vaate joka sopii yhdelle, ei ollenkaan välttämättä sovi toiselle. Erityisesti näin lyhyenä ja pyöreyteen taipuvaisena tuota tulee tosiaan mietittyä. Ongelmat on tietenkin monet kaikilla vartalotyypeillä, kun valmisvaatteita ostaa.

Eilen tuli leivottua vuoden kiintiöpullataikinat eli kasoittain korvapuusteja. Nyt on ihan hyvä keskittyä miettimään kesää, kevyempiä syömisiä ja tulipa ehkä siksi myös tehtyä fantastinen kahvakuulatreeni. Olotila on niin hieno. Lomaviikko alkaa olla lopuillaan, mutta onpa se tehnyt hyvää monella tavalla. :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Mekkounelmia”

 1. Marika says:

  Ensimmäinen mekko näyttäisi upealta ruskettuneella iholla. Tai tilaa vaan molemmat, voihan toisen palauttaa ellei se vastaakaan odotuksia.

  Minä olen tällä viikolla ratkennut pahasti leipomiseen: täytekakkua, mokkapaloja, sämpylöitä. Pullaakin meinasi syntyä, mutta onneksi järki voitti. Ja ruokaa tuli tehtyä pakkaseen. Nyt kyllä seuraa porttikielto keittiöön vähäksi aikaa :)

 2. Outi says:

  Molempi parempi. :)
  Minä en tullut pullia kummempaa leiponeeksi, mutta kylläpä vaan tuli itsekin niitä popsittua. Hups. Mutta nyt on onneksi loput piilossa ja unohtumassa pakastimessa. :)

 3. Eija says:

  Ihana tuo mustavalkoinen! Mekkovaihe täälläkin, ihanaa kun tulee kevät ja kesä, niin voi taas juoksennella ulkona mekossa. Täytyypä tsekata tuo Nelly.com. Valikoima näyttää tosi hyvältä. En olekaan ennen tuolta tilannut.

Leave a Reply

See also: