Geokätköllä, laulutunnilla, zumbaa ja kahvakuula nousee

Onpa taas ehtinyt tapahtua. Lauantaina kävin ihanasti auringonpaisteisena päivänä geokätköilemässä ja voi sanoa, että se oli ensimmäinen täysin itse etsitty kätkö, vaikka mukana olikin pienempi pojista ja mummokin. :) Sunnuntaina ajelin toisen kerran Pietarsaareen laulutunnille ja se oli aivan mahtavaa. Mietin kyllä, että siinä matkan varrella olisi ollut yksi ainakin talvisopiva geokätkö yhdellä levähdyspaikalla, mutta aikataulut oli vähän niukat, joten se jäi vielä toiseen kertaan.

Eilen maanantaina vedin zumbaa Wellnessissä ensimmäistä kertaa sitten viime kesän. Se oli niin hauskaa! Ja tänään oli vuorossa niin laulutreeni kuin kunnon kahvakuulatreenikin. :)

Kyllä minä suosittelen aivan älyttömän lämpimästi, että ei kannata jämähtää vain yhteen tai kahteen lajiin vaan sekaan on saatava muutakin. Minä olin liian pitkään varsinkin vuoden lopulla vain zumba, kahvakuula, zumba, kahvakuula kierteessä ja kyllä se jollain lailla alkaa puuduttaa siitäkin huolimatta, että noissa kahdessa lajissa todellakin on eroa. Kyllä sekaan tarvitaan muuta.

Toivottavasti pääsen taas pian sulkapalloilemaankin tai jotain. Työpaikan sulkapallovuorollekin minua kyseltiin välillä käymään, mutta enpä tiedä. Se on miesporukka. Mutta voisihan sitäkin testata. Ja kun kokeilee kaikenlaista, niin silloin säilyy silmäkulmassa pilkettä ja motivaatiota tulee lisää vaikkapa nostaa kuulaa. Ja sehän nousee!

Pitää oikein kertoa, että nyt menee 3*4 minuuttiset 12 kg:lla hienosti niin, että ote toimii. Olenpa iloinen kuin peipponen siitä asiasta, vaikka en toki vieläkään liian helpolla pääse. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: