Niin kaunis Heiaheia kuva

Onpa niin hieno olo, kun Heiaheia näyttää taas siltä kuin olen tottunut sen näkemään ja ehkäpä sittenkin hieman monipuolisemmalla tavalla. Kaunista on myös kahvakuulan kuvake tasaisin väliajoin, vaikka niitä tietysti saa ilmaantua jatkossa useamminkin, mutta ei ilman monipuolisuutta. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Niin kaunis Heiaheia kuva”

 1. Titta says:

  Oletpas ollut ihanan aktiivinen! :)
  Aloitin muuten maanantaina painonnostokurssin Cross training-keskuksella (Pyrinnön kurssin aikataulut ei sittenkään sopineet mulle). Hyvä kurssi se on ja reidet huutaa hoosiannaa! ;)

 2. Outi says:

  Nyt se suuri kateus todella iski. Minäkin haluan sinne kurssille! Tai siis haluaisin, mutta kun ei ole mahdollisuutta. Pidä hauskaa minunkin puolestani ja kerro Martille terveisiä, että Outi on niin katkera, kun asuu kaukana Tampereelta. :)

 3. Titta says:

  Sun pitää toivoa viikonlopun kestävää intensiivikurssia. Tai sitten vaan muutatte tänne Tampereelle. ;)

 4. Outi says:

  Me asuttiin jo Tampereen seudulla ja tarkoitus oli jäädä sinne, mutta elämä veikin Pohjanmaalle. Pahus. Tosin silloin aikanaan en vielä osannut arvostaa liikuntamahdollisuuksia. Sitä se elämänmuutos teettää…
  Viikonlopun mittaista intensiiviä ehdotan takuulla! Itse asiassa siitä oli vähän puhettakin jo silloin, kun kävin paikalla ennen virallista avautumista.

Leave a Reply

See also: