Hyvän mielen musiikkia

Nyt tarvitaan hyvänmielen musiikkia eli The Baseballs kehiin kiitoos. :) Tässä on Hey There Delilah.

Olo on nyt ihan eri kuin eilen tähän aikaan. Oikeastaan tilanne on se, että tarvitsee vaan enemmän vaatetta, koska muuten paleltaa. Ihme homma miten kylmissäni olenkaan ollut. Jotenkin vaan talvi on hiipinyt selkärankaan tai jotain. Kyllä minä ajattelin zumbaankin lähteä (hieman syyllisenä tunnustaa), mutta laitan kyllä enemmän vaatetta päälle kuin tavallista. Ehdottomasti tarvitsee hihallisen t-paidan päälle. Ilman sitä en tarkene takuulla, vaikka zumbassa onkin hikitakuu. :) Rauhallisemmin otan joka tapauksessa tänään.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Hyvän mielen musiikkia”

  1. Harriet says:

    The Baseballs on kyllä ihan paras!!!!!!!!!! :)

  2. Outi says:

    Spotify hyrrää koko ajan ja levy on toiveissa! :)

Leave a Reply

See also: