Laulutunti Pietarsaaressa

Sunnuntai oli paitsi geokätköilyä niin myös laulamista. Kävin iltapäivällä laulutunnilla ja Anni osasi jälleen kerran olla aivan mainio opettaja ja löytää niin hämmästyttäviä asioita opittavaksi, että vieläkin hymyilyttää. Kirjoitin oikein ylös, mitkä on viikon “läksyt”.

Työn alla on edelleen curbing tekniikka. Tärkeintä on siis hold eli pieni pidättely, riittävästi ääntä ja kroppa koko ajan mukana. Pieniä asioita, mutta aijai miten yhteensä isoja. Niin ja siis tietynlaisilla valittavilla vokaaleilla laulaen, mutta ne vokaalit kyllä jo irtoaa melkein itsestään.

Tällä viikolla laulan ii-kielellä niin, että pelkän yhden vokaalin laulamisesta siirryin laulamaan konsonantit sellaisenaan ja kaikki vokaalit i:ksi muutettuna. Ei muuten ole ihan helppoa. Kokeilepa vaikka lukea jotain ääneen sillä tavalla. ;)

Ja jos hupaisimpiin juttuihin tullaan, niin tämän viikon erityinen juttu on peilin edessä treenaus. Juu siihen seisomaan ja laulamaan niin, ettei pää lähde heilumaan ja jos leuka alkaa liikahtaa eteenpäin niin eipä muuta kun sormi pystyyn juuri ylähampaiden taakse ja homma toimii. :)

Tekniikkaa, tekniikka, tekniikkaa ja aivan ihanaa musiikkia! Siitä on laulutunnit tehty.

Ai niin ja siis pitkässä laulutuntimatkassa on yksi erinomaisen hyvä puoli. Siloin voi hyvin poiketa matkalla geokätköllä. ;) Vai onko se niin, että geokätköilyn paras puoli on, että sillä saa hieman lisämielenkiintoa pitkään matkaan? No, anyway, molempi parempi. Annoin itselleni luvan pysähtyä joka reissulla ainakin yhdellä kätköllä. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: