Kahvakuulat rakkaat!

Tänään nousi kuulat, <3 rakkaat kuulat vaaleanpunaisesta keltaiseen! Viime viikot on menneet aika vaihtelevalla liikunnalla liikuntamuotojen suhteen ja kahvakuulat ovat nousseet ehkä keskimääräistä vähemmän. Nyt oli kuulatreenin vuoro, joskin ihan vaan fiilistreenin varsinaisten ohjelmien ulkopuolelta. Siispä:

Lämmittelyksi 4 min 8 kg tempaus @ 15 rpm

4 min 12 kg OAJ @ 15 rpm

4 min 12 kg tempaus @ 15 rpm

4 min OAJ 16 kg OAJ @ 12 rpm

6 min tempaus 8 kg @ 15 rpm (tosi rennosti)

Heilautukset 16 kg 2 * 25 + 25

Kylläpä tuntuu hyvältä näin jälkeenpäin suihkun jälkeen. :) Siis se vaan on niin loistavaa, kun hyvällä tsempillä tekee kunnolla töitä. Vaikka tämä ei ollut rankinta missään nimessä, niin jokainen toisto tuli tehtyä oikealla asenteella, huolella ja nauttien.

Liikunnan nautinto on ollut viime aikojen taikasana. Sulkapallo, pyörähaaveet (Merida tilattu!), geokätköily, zumba ja sellaiset pienemmät tuokiot on kaikki sitä monipuolisuutta, mitä loppuvuodesta kaipailin. Jäin silloin liikaa kahden parhaan mahdollisen koukkuun eli zumba ja kahvakuula vuorottelivat ja kahvakuula oikeastaan dominoi tekemisiäni. Liikkumisen ilo tulee kuitenkin siitä, että on riittävästi erilaisia asioita.

Monipuolisuus vie tottakai aikaa siltä, että tavoitteellinen tekeminen vaatii paljon keskittymistä. Kuula ei nouse paremmin, jos sitä ei nosta. Silti se ei yksin riitä ja toimi, eikä muuten kroppakaan kestä liian yksipuolista tekemistä. Siispä – Lupa nauttia!

Zumba kausi lähestyy kovaa vauhtia loppua, mutta onneksi on sen jälkeen kaikenlaista muuta. Aion ottaa juoksuaskelia, polkea pyörällä, nostaa kuulaa, sulkkistella ja geokätköillä ainakin sekä tehdä kaikenlaista kivaa mitä nyt kohdalle osuu. Onpa kaukana ne blogin alkuajat, kun zumban kesätauko aiheutti järkytyksen ja hetkellisen lamaannuksen. :)

Toivotanpa oikein hauskoja ja liikkuvia kevätpäiviä kaikille. :)

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Kahvakuulat rakkaat!”

 1. Zi says:

  Muistelisin lukeneeni, että lenkkisuuntaakin pitäisi vaihdella välillä, jotta keho ei totu liikaa. Syksyllä sitä voi palata taas uudella innolla sisä-/talvilajien pariin. Puisto-Zumbaan täytynee kyllä päästä kesällä ainakin muutaman kerran.

  Innostuin viime kesänä pyöräilystä, kun lähipiirissä on ollut siihen hurahtaneita. Syksyn viimeinen lenkki päättyi kurjalla tavalla ja siksi olen vähän varovaisella mielellä. No, ehkä se karisee matkasta, kun kohta pääsee taas liikkeelle :)

 2. Eija says:

  Viimeiseen postiini viitaten, kuulat kattoon ja paljon onnea! :)

 3. Ammi says:

  Mullakin on kolme uutta rakasta :) Nyt alan ymmärtää tän koko kuulahömpötyksen :D

 4. Ammi says:

  Mutta ne mun rakkaat on kaikki mustia :I

 5. Outi says:

  Ammi onnea kolmen rakkaan johdosta!
  Eija, hurjan paljon onnea. :)
  Zi, minä kyllä uskon tuohon lenkkisuunnan vaihtoonkin ja vaihteluun ehdottomasti. :) Ja toivottavasti pyörälenkit pyörähtää hyvällä onnella liikkeelle.

 6. Ammi says:

  Pakko vielä tarkentaa, että kahvakuulaharrastusta en ole koskaan pitänyt hömpötyksenä. Vaan sitä hehkutusta sen ympärillä. Kohtaa oon varmaan ite ihan samanlainen :D (jos en jo oo)

 7. Outi says:

  Ne vaan vie mukanaan… :)

 8. Titta says:

  Ihana postaus! :) Juuri tuohon monipuolisuuteen olen itsekin tajunnut viimein pyrkiä! Vähän vaikeeta se kuitenkin on, kun on niin paljon kaikkea mitä haluaisi tehdä! :D Nyt tuntuu, että kuulailu on vähän jäänyt taka-alalle, mutta ehkä se on vaan hyvä asia. Tekee sitten ne kuulahommat sitäkin paremmin!

 9. Outi says:

  Titta, niin vähän aikaa ja niin paljon kaikkea kivaa. :)

Leave a Reply

See also: