PAINONHALLINTABLOGIEN TOP 10 -LISTAN KÄRKISIJA 24 and Let’s Zumba blogille

Huikea ylläri. Cision listaa top-blogit kerran kuussa eri aiheiden mukaan ja tässä kuussa vuorossa oli painonhallintablogit. Kuinka ollakaan, sieltä otettiin minuun yhteyttä ensin, että 24 blogi on mukana top 10 -listalla ja sitten uudestaan syystä, että 24 and Let’s Zumba! sijoittuikin listan kärkeen.

Maaliskuun blogilistaus koostuu lähestyvän kesän kunniaksi painonhallintablogeista. Listan kärkipaikan vei 24 and Let’s Zumba!, joka kertoo aikuisen naisen matkasta elämänsä kuntoon liikunnan avulla. Kaiken lähtökohtana ovat kahvakuula, zumba, pyöräily, lenkkeily ja monet muut liikuntamuodot sekä terveellinen elämä.

Eija  jo omassa Vade Satana! blogissa kertoi mistä tuo listasijoitus muodostuu, joten ei siitä enempää täällä, mutta siis mitähän minä tästä sanoisin. Erikoista, erityistä ja hämmentävää, mutta onhan tämä upeaa. :)

Jäin toki miettimään, että mikä mahtaa olla 24 blogin aito kategoria tätä nykyä. Kyllä se painon ympärillä pyörii, vaikka olen oikeastaan luopunut puntarin käytöstä painon arvioinnissa – ainakin toistaiseksi. Liikuntaa paljon, hyvää syömistä ja jatkossa entistä enemmän pään sisäistä hyvinvointia. Siitä se kategoria jotenkin kasaantuu.

Tässä vielä koko top 10-lista linkkeinä, niin pääsee kurkistamaan ketä nuo blogit pitävät sisällään. Onnea ihan kaikille listatuille ja vielä enemmän haluaisin onnitella kaikkia bloggaajia, jotka blogin avulla pääsee tavoitteisiin tai miten vaan parantaa omaa elämänhallintaa. :)

PAINONHALLINTABLOGIEN TOP 10 -LISTA SUOMESSA MAALISKUUSSA 2012

1. 24 and LETS ZUMBA!
2. Vade Satana!
3. Fanttiblogi
4. LIIAN LÄSKI LENTÄMÄÄN
5. Pudotuspeli
6. the more you give the less you have to carry
7. Voimaa Hoitsulle
8. Epäluonteenomaista.
9. Norsuemo laihduttaa
10. It’s no walk in the park

ps: Takana muuten aivan mainio zumbatunti. Etukäteen olin todella väsynyt ja erehdyin syömään liian lähellä tunnin alkua. Pelkäsin, että tuleekohan zumbasta yhtään mitään. Tuli! Oli tosi hauskaa ja loppua kohti zumbanautinto sen kun kasvoi. Ihanuuksien ihanuus. :)

Ja juu, toiveiden mukaan ensi viikolla evakuoidaan taas tanssilattia ja sydän sykkii. <3 Kaksi Tervajoen keskiviikkozumbaa jäljellä ennen kesätaukoa. Hih, hassua puhua kesätauosta, mutta niin se kansalaisopistoissa on.

Did you like this? Share it:

10 Responses to “PAINONHALLINTABLOGIEN TOP 10 -LISTAN KÄRKISIJA 24 and Let’s Zumba blogille”

 1. Eija says:

  Onnittelut vielä kerran ykkössijasta: olethan meidän kaikkien liikuntaidoli! “Erityistä” “hämmentävää” on korkeintaan se, että meikäläinen pääsi kakkoseksi. :)

  Meilläkin alkoi tiistaisin työ-Zumba, nyt pitää enää tanssia sinne!

 2. Outi says:

  Eija, minulle ei ole mitään ylläriä siinä, että sinä olet toisena. :)
  Hih, tiistait on siis ihan zumbaisia sinulla. :)

 3. Johanna says:

  Onnea Outi! Eihän tuossa sijoituksessa mitään ihmeellistä ole. On tätä blogia sen verran mukava lueskella!! :D Ja harrastusten kirjo on jo aika laaja, mitä kaikkea vielä keksitkään!? Kun vaan todellakin vuorokaudessa olisi enemmän tunteja. ;)

 4. Titta says:

  Vau, onnea ykkössijasta! :)

 5. Naina says:

  Hienoa ja onnea! Jatka samaan malliin :D

 6. Outi says:

  Johanna, Titta ja Naina, kiitokset onnitteluista ja siis siitä, että täällä törmäillään. :)

 7. Mari says:

  Onnittelut ykkössijasta :) !

 8. Katja says:

  Onnea, onnea! :-D :-D

 9. Outi says:

  Hih, kiitos Mari ja Katja. Onhan tämä silti vähän hassua, että jonkin algoritmin kautta tulee tällä tavalla arvioiduksi. :)

 10. Zi says:

  Onnea, onnea! En kyllä yhtään ihmettele ykkössijaa – aiheesta tuli. Mukava on lueskella blogiasi, samalla kannustaa pitkäjänteisyyteen omassakin hyvinvointimuutoksessa.

Leave a Reply

See also: