Kahvakuula nousi ja sitten lenkille

Uskomatonta, miten sellainen yleisen iloinen mieli saa liikkeelle vaikka väsyttäisikin. Olin ainakin puolitoista tuntia pojan kanssa hieman epäonnisella geokätköilykierroksella ja sain aivan happimyrkytyksen eli väsähdin ihan yllättävän paljon. Niin no, takana työviikko, ehkä siitäkin oli väsähdykseen jotain syytä.

Mutta väsymyksestä nousi feenix ja ajattelin tehdä aika kevyen kahvakuulatreenin, etten esimerkiksi tipauttaisi päähäni 16 kg:n kuulaa huonon keskittymisen ja tsemppaamisen takia. Siispä:

6 min tempaus 8 kg @ 16 rpm

4 min tempaus 12 kg @ 16 rpm

6 min tempaus 8 kg @ 16 rpm

4 min OAJ 12 kg @ 16 rpm

2* 25+25 heilautukset 16 kg

Ja tuntuipa hyvältä! Olisi suorastaan tehnyt mieli jatkaa OAJ sarjoja, kun tuo yksi neljäminuuttinen tuntui niin hyvältä, että hymy oli korvissa varmaan koko sarjan ajan. Toisaalta, päätin näin etukäteen ja ehkä joskus onkin hyvä jättää nälkä päälle. Eikä nuo heilautukset koskaan ihan heppoisia ole vaan tuntuvat väkisin.

Seuraava treeni menee sitten varmaan Kukan ohjelmasta. :)

Mutta kuulien noston jälkeen seurasi illan hämmästyttävä osio. Oranssit Karhut jalkaan!

Ja sitten vaan annoin mennä. Ei se meinannut kevyenä hölkkänä pysyä, kun jotenkin jalka nousi niin kevyesti. 25 min heittämällä ja mielelläni olisin tehnyt pidemmänkin lenkin, mutta kello oli jo kamalan paljon ja oli vähän niukasti heijastimia yllä. Hups.

Ja toisaalta, jos nyt oikeasti alan juoksentelemaan, niin parempi olisi malttaa ettei heti heitä ihan pitkää lenkkiä JA ettei huomenna toista lenkkiä tämänpäiväistä pidempänä tai edes samanpituisena. Joka toinen päivä on parempi.

Mutta on se niiiin uskomattoman mahtavaa, että voi noin vaan lähteä lenkille. Ei tule enää mieleenkään, että jos joku katsoo kieroon vaikeaa menoa tai jotain. Ei, sitä vaan menee ja nauttii siitä mitä tekee. :)

Hitsi, on se kevät, vaikka lunta sataisi ja vaikka tie olikin paikoin todella liukas. :)

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Kahvakuula nousi ja sitten lenkille”

 1. Titta says:

  Olipas niin energinen postaus, että tännekin tarttuu energia! :D Meinaatko muuten osallistua Biathlonin SM-kisoihin? Mulla on itsellä menossa nyt hiljaiseloa kuulien kanssa (+olin sairaana pari viikkoa) ja mietin jo etten kisoihin osallistukaan (vaikka ensin piti), kun ei vaan tule treenattua eikä huvita kisoihin lähteä olemattomalla treenauksella. Mutta aikaahan on ja kisoja tulee, joten ehkä nyt on parempi jättää oma kisaaminen väliin, jos ei vaan huvita.
  P.S. Se painonnostokurssi oli muuten tosi hyvä ja meidän ope aivan huippu! Ihan uskomatonta miten muutamalla kerralla kaikki kurssilaiset oppivat uskomattoman paljon! :)

 2. Outi says:

  Voi, nyt minä tulin taas ihan kateudesta vihreäksi tuosta painonnostokurssista… Hitsin vitsi!
  Mutta kahvakuulan biathlonin SM kisoihin liittyy nyt yksi karmiva juttu. Kirjottelen siitä enemmänkin, mutta siis SM kisat ja Peurunkapatikka on päällekäin. :( Niinhän se oli viime vuonnakin, mutta enhän minä muistanut. Ja nyt olisin ihan 100%:sesti menossa molempiin, mutta eihän yksi nainen kahdeksi ratkea! Todella suuren suuren suuren suuri katastrofipulma.

 3. Titta says:

  Tuo on kyllä suuri katastrofipulma! :O On kyllä tosi ärsyttävää, kun on niin paljon kaikkea kivaa, mutta liian vähän aikaa! Tsemppiä pulman ratkaisuun!

 4. Outi says:

  Miten voikin kaksi näin erilaista ja minulle tärkeää juttua olla samaan aikaan. Ei käsitä…
  Hih. Saa heittää mielipiteitä, että kumpi pitäisi valita. ;) Minä en oikeasti tiedä, että heittäisinkö kruunaa ja klaavaa vai mitä tekisin. Peurunkapatikka on vain kerran vuodessa ja se painaa kyllä vaakakupissa aika paljon. Vaikka ei biathlonin SM kisojakaan ole kuin kerran vuodessa, mutta on tietysti muita kisoja.

 5. Titta says:

  Kuulakisoja tosiaan tulee, mutta tietty SM-kisat on vain kerran vuodessa. Riippuu varmaan miten kilpailuhenkinen olet eli miten paljon noin SM-kisat sulle merkkaa. Ja onko kuulakunto sellainen, että haluat kisoihin lähteä? Molemmat varmasti ainutlaatuisia tapahtumia, mutta molemmat tulee ensikin vuonna! Jos olit viime vuonna Peurunkapatikassa, niin oisko tänä vuonna SM-kisojen vuoro? Ja jos ensi vuonna käy niin huono tuuri, että ne on taas päällekkäin, niin menet silloin Peurunkapatikkaan! Problem solved. ;)

 6. Soile says:

  Lenkkeilyssä on ihan mahtavaa se, miten ei tarvitse välittää siltä miltä näyttää! Tosi kivan kuuloinen päivä. :)

 7. Outi says:

  Hih, Titta minä mietin. :)
  Soile, siis eihän siinä tarvitsekaan miettiä, mutta muistan kyllä miten vaivautunut alunperin olin kaikesta. :)

Leave a Reply

See also: