Kilometrikisajoukkue kasaantuu :)

Tämän aamun tilanne Kilometrikisajoukkueen ilmottautumisista on tässä ja joukkoon siis tietenkin mahtuu edelleen mukaan. :)

Eli meitä on jo 9 odottelemassa malttamattomana toukokuun alkua. :) Laitan kaikkien blogillisten blogilinkit tänne näkyviin, niin pääsee sitten seuraamaan koko joukkueen polkemisia muutenkin kun vaan tästä blogista.

Aamulla heräsin tyrmistyksekseni melkoiseen lumisateeseen, mutta johan tuolla taas aurinko paistaa. Kyllä se kevät voittaa ainakin toukokuun alkuun mennessä. Ja ehkä se pyöräkin tulee ennen sitä… Juu, odotan Meridaa edelleen.

Hmm. Ehkä täytyy sanoa, että ei tämä blogi pelkkää kilometrikisan odotusta ja geokätköilyä ole. Illalla taas kahvakuulajuttua, no sitä ainakin. :)

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Kilometrikisajoukkue kasaantuu :)”

 1. Mari says:

  Määkin tahon!

 2. Outi says:

  Jippii Mari! Tottakai! :) Saat ilmottautumispostia…

 3. Ellie says:

  Hei, pääseekö tämmöinen blogia pitämätön hiljainen blogisi lukija mukaan polkemaan?

 4. Outi says:

  Ellie kyllä, tottakai! :)
  Ainoa “ehto” minkä olen vähän asettanut olisi se, että mukaan tulija varmasti polkaisee polkupyöränsä tänä kesänä liikkeelle. :) Taisin sanoa tuolla alkuperäisessä viestissä, että 0 km on ylitettävä. Mutta siis jokainen saa polkea ihan omaan tapaansa pitkiä tai pätkiä polkaisuja ja juuri sen verran kun haluaa. Tosin tietysti toivottavasti Kilometrikisa ja joukkue antaa hyvää potkua polkaista enemmän kuin muuten tulisi pyöräiltyä. :)

 5. Ellie says:

  Kilometrejä tulee kyllä poljettua yksi jos toinenkin, kun näin kesäaikaan poljen työmatkat ja sitten tietenkin vapaa-ajalla jonkin verran lisää. Johonkin tällaiseen on tehnyt mieli jo jonkin aikaa osallistua, mutta yksinään ei ole ollut mahdollisuuksia. Ja tietty on kiva seurata myös muiden taittamia matkoja.

 6. Mari says:

  Hyvä kun muistutit, muistin käydä ilmoittautumassa kun ei nimeä näkynyt tuossa listassa ;) .

 7. Arri says:

  Moikka! Laitoin viestiä aikaisempaan postaukseen kiinnostuksesta liittyä joukkueeseen. Onnistuuko vielä?

 8. Outi says:

  Mahtuu tottakai. :) Minä laitan joukkuepostia, niin pääset ilmottautumaan joukkueeseen mukaan. :)

Leave a Reply

See also: