Tavoitemekon sisällä!

Uskottava tämä on. :) :) :) :)

Ihan blogin alkumetreillä laitoin tänne blogiin kuvan tavoitemekostani eli sellaisesta pitkästä mustasta mekosta, joka on minua vaten tehty ja johon asetin tavoitteekseni mahtua jouluna. Tuossa kuvassa se on minun päälläni, VETOKETJU KIINNI YLÖS ASTI. Okei, siis hengittämättä hiljaa, mutta en voi uskoa tuota todeksi. Aluksi vetoketju meni noin 5 cm kiinni… Olen sanaton. Vaikkahan puntari jumittaisi ei_viitos_lukemiin jouluksi asti, niin tätä vauhtia tuo mekko vielä istuukin päälleni hyvin ennen joulua. :)

Siis käsittämätöntä, mikä on zumban teho ja vaikutus!!!

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Tavoitemekon sisällä!”

 1. Teea says:

  Jeah! Hienoa :-D !!!

 2. Outi says:

  Aina kissa on ihan ihmeissään, että miksi rokataan The Baseballsin tahdissa. :D

 3. Piritta says:

  Tuo kuva vois ihan hyvin olla kirkaskin!! Näyttää hyvältä!

 4. Teea says:

  Mä kaivoin kans ns.tavoitemekon komerosta esille…ajattelin, että pakkohan sitä on välillä kokeilla. Nooh, nyt on sitten etsittävä uusi tavoitevaate *lähtee penkomaan vaatehuonetta* ;-)

 5. Outi says:

  Kuvassa on hiukset aamutakussa ja naama niin leveässä kaksoisleukahymyssä ja mekko paljastaa kyllä jokaisen vartalon muotoon liittyvän muhkuran. :D Mutta lupaan laittaa kuvan myöhemmin niin, että se istuu vielä paremmin ja itse en ole aivan peikkonaisen näköinen.

  Minä en vielä tarvitse juuri muuta tavoitevaatetta, mutta yhden aika lyhyen hameen kyllä kokeilen vielä tänään. ;)

 6. Sennu says:

  Mahtavaa!! Itselläkin on tavoitefarkut joita haluan vielä pitää, vielä ne ei mee mutta kyllä ne vielä joku päivä! Nyt alan zumbaamaan :)

 7. Sanna says:

  Mahtavaa Outi!!!

Leave a Reply

See also: