Onko selkä kipeä vai nostetaanko kuulaa?

Tällä viikolla on ollut yllättävä kysymys mielessä. Viime sunnuntaina kun nostin kuulaa, tunsin miten vasemmalla puolella selässä vyötärön seutuvilla yksi lihas sanoi auts. Tuli sellainen tunne, että se alkaa pian krampata, joten jätin leikin kesken. Tämän viikon olen sitten ottanut iisisti, vaikka tottakai zumbasin ja olen lähinnä kävellyt, mutta eihän sitä kauaa malta hissutella.

Siispä kysymys kuuluu, tuntuuko selässä enää vai ei. Pienen tunnustelun jälkeen sanoisin, että ei. :)

Toki nyt olisi ajankohtaista vetää aika tiukkoja 6 minuutin pätkiä, joten en ole siinä ihan niin ehdoton, että jos selkä alkaa krampata, niin sitten seis. Mutta minusta tuntuu, että enää ei ole esteitä ja hyvä niin.

Minulla on yllättävän vähän ollut mitään lihasongelmia ja nytkin väitän, että tämä tuli ihan muusta kuin treenaamisesta eli lähinnä tuli liiasta istumisesta ja vielä huonossa asennossa. Töissä on ollut sellainen kausi, että sitä vaan istuu ja istuu. Paljon istuskellessa ryhti häviää ja asento lysähtää. Pahus.

Mutta nyt siis kuulat heilumaan vielä ennen pientä pääsiäismatkaa!

Sitä paitsi voisin hyvin kuvitella, että tänään lipsahtaa suuhun suklaanpala jos ehkä toinenkin. Pääsiäiskokolla olisi tietysti tarjolla myös makkaraa, jonka kyllä aion jättää aivan minimiin, mutta kyllä suklaan ja makkaramaistiaisen vaikutus on ehdottomasti kumottava kunnon liikunnalla. Kahvakuulat kohti kattoa siis ja ulkoilusta huolehtii geokätköily, kun pääsen napsimaan paljon uusia kuntia loppupääsiäisen aikana. :)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Onko selkä kipeä vai nostetaanko kuulaa?”

  1. Eija says:

    Auts. Mulla toi suklaan lipsahtaminen suuhun ei jäänyt valitettavasti kuvittelemisen asteelle… No, “hitaasti hyvä…” joku hullu on väittänyt. :)

  2. Outi says:

    Hih. Noooh, ne lipsahdukset on josku isoja ja joskus pieniä. Minä haluaisin pian sen polkupyörän, niin siellä polkiessa ei lipsahduksia sattuisi. :)

  3. [...] Empun Lift Me Up blogiin kirjoittama juttu selkäkivuista ja hitaasta paranemisesta vei minun ajatukseni viime vuoden kevääseen. Aloin ihan miettiä, että koska minun selkäni kipeytyikään ja eipä ollut vaikea löytää sitä täältä blogista. 2012 vuoden huhtikuussa on ennätysvähän blogikirjoituksia ja siellähän se tapahtui. [...]

Leave a Reply

See also: