Ratkaisuja, patikointia, juoksua, kahvakuulan nostoa,…

Melkoinen viikko. Tämä viikko meni paljon töiden ehdoilla, koska keskiviikko ja torstai olivat hyvin tärkeän asiakasauditoinnin päivät ja niitä varten olen tehnyt pitkään töitä. Työ kannatti ja tuotti käsittämättömän hyvän tuloksen. Toisaalta se tarkoitti myös sitä, että liikunta ei ole ollut pääosassa, vaikka olikin opiston zumban viimeinen viikko.

Viimeinen zumba keskiviikkona oli ihana! Jotenkin niin mieleinen koko ohjelma, että vaikka oli hyvin pitkä työpäivä takana, niin jalka tosiaan nousi. Viimeinen zumba on aina yhtä katkeran suloinen hetki. Vaikea luopua ja toisaalta vapauttahan se tuo omiin aikatauluihin. Zumban hauskuutta on vaan niin vaikea korvata!

Selkä on tuntunut välillä vieläkin ja niinpä kuula on noussut maltilla. Ja se asia “auttoi” erään radikaalisti vaikean päivän yli, joka oli kahvakuula biathlonin SM-kisojen viimeinen ilmoittautumispäivä. Vaikka sinne on se kuukausi aikaa, niin tilanne auttoi valitsemaan Peurunkapatikan. Siispä, nyt jatkossa lenkkeily ja kuulan nostaminen kulkee hyvin käsikädessä. Minä en omasta nostotavoitteistani päästä irti, mutta toistaalta valmistaudun nyt siihen 33 km patikointiin, joka tosiaan ei ole kevyt juttu. Siitä lisää…

Onneksi selän vähän ilmoitellessa olemassaolostaan on ollut geokätköily. Pääsiäisenä jo kertyi hurjasti löydettyjä kätköjä ja sama jatkuu aina, kun vaan aika sen sallii. Pojan liikuntaseikkailukin edistää kätköjen kertymistä, koska kätköillenkin saa rasteja ja sitä on kiva tehdä yhdessä.

Jaa’a. Eilen illalla sitten vedin lenkkarit jalkaan. Tein sen hyvin myöhään, koska taidettiin olla kotona vasta kahdeksan maissa ja enhän minä heti siitä toipunut mitään tekemään. Eipä haitannut, koska hiljainen tienoo Tervajoella ja täysin sateeton hetki oli ihana hetki juosta.

Juoksin tai siis hölkkäsin 5 km aika tasan 45 minuutissa. Ihanaa!

Jossain puolentoista kilometrin kohdalla tuli kummallinen olotila ja huomasin, että jännitin kauheasti hartiaseutua. Ravistelu ja rentoutus ja matka jatkui. Sama taisi toistua matkan varrella pari kertaa, mutta muuten ei ollut mitään hämminkiä. Rennosti ja rauhallisesti matka taittuu hienosti. :) Melkein kiepautin 7 km kierroksen kautta, mutta tämä oli hyvä näin. Seuraavalla kerralla sitten jo sen verran.

Ei ollut sykemittaria mukana vaan ihan oman maun mukaan juoksentelin. Se sykemittari kyllä pitäisi kaivella esiin oven viereen…

Polkupyörä ei ole tullut vieläkään! Huomenna menen kyselemään. Huhtikuu on jo puolessa ja kilometrikisa lähestyy kovaa vauhtia.

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Ratkaisuja, patikointia, juoksua, kahvakuulan nostoa,…”

  1. Titta says:

    Katsoinkin SM-kisojen osallistujalistaa ja huomasin, ettet ollut ilmoittautunut. Kisoja tulee ja aikaa on. “Hyvä”, kun päätöksenteko helpottui hieman, vaikka selkäkipu ei tietenkään hyvä juttu ole. Itse päätin jättää kisat väliin (menen kyllä tuomaroimaan) kipeän lonkan takia (enkä kyllä ole treenannutkaan) ja perjantaina meni vielä nilkkakin, joten hyvä kun en ilmoittautunut! ;) Syksyllä sitten mennään LC-kisoihin, eiköstä niin? :)

  2. simohauki says:

    Niinolikin ihana zumba ja kaihoa tuntien.. se jäi nyt tauolle. Ehkä kesällä jotakin siltäkin rintamalta? Mitähän se sulkis olisi? Tuo patikka Peurungassa innostaisi minuakin.. Lähteeköhän sinne kimppakyytiä? Kesayonmarssi.fi kurkistakaa, mennen 24 km siellä. Onhan erilainen ympäristö, johon ei niin vain pääse. Ajan omalla autolla Hkiin, miten olisi..

Leave a Reply

See also: