Parin viikon pakerrus :)

Hei vappu on jo ihan ovella! On varmaan huomannut, että minulla on ollut melkoisesti touhua, kun blogi ei ole paljon päivittynyt, mutta ihan pian päästän pääkopan vapaalle ja se tarkoittaa paljon hyvää eli liikkumista erityisesti ulkona, Kilometrikisa häämöttää jo ja geokätköilen antaumuksella pitkin kuun vaihdetta ja kuulan tahdon heilumaan ja ja ja… :)

Polkupyörän saan ensi viikolla, se on nyt “taattu”, mutta saanko maanantaina on suuri kysymysmerkki. Toivottavasti!

Hei hitsi miten monta asiaa olisi kerrottavana. Oli Happoradion keikka, julkaisin eilen kaksi geokätköä ja seurasin pimeässä metsässä toisen kätkön ensimmäistä löytämistä :D ja vaikkahan sun mitä. Elämä on, se on joskus työteliästä, mutta onneksi kaikella on aikansa ja tilanteet vaihtelee.

edit: Olisiko parempaa uutista voinut tulla. Polkupyörääni kasataan jo! Saan sen huomenna aamulla. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: