Kilometrikisan aatto!

Olen rakastunut. :) Rakkauteni on valkoinen, siinä on hieman mustaa ja aavistus raikkaan vihreää. :) Se on polkupyörä.

Oli aika katkera paikka lauantaina, kun en ehtinyt polkemaan sillä kuin muutaman koepolkaisun pihassa, mutta eilen kävin jo saamassa paikat kipeäksi 5 km matkalla, kun satula oli vielä liian korkealla. Nyt on fiksaukset fiksattuna ja tänään toivottavasti tipahdan pyörineni kyydistä Vaasassa ja ajan sieltä kotiin sen 35 km tai mitä siitä tuleekaan. :)

Kuvia, niitä on todellakin tulossa, mutta pienet tekniset ongelmat kameran kanssa hidastaa sitä puolta. Edit: sain siis jo pyörän kuviin ja nyt saan paljon muutakin matkan varrelta. :)

Oi mitkä ihanat kelit, miten ihana asia on Kilometrikisan alku ja moni muu. :)

Oikein hyvää Vappua!

Did you like this? Share it:

9 Responses to “Kilometrikisan aatto!”

 1. Teea says:

  Huomenna täytyy todellakin käydä muutama kilometri potkimassa kikkarilla yövuorojen välissä, jotta kilometrikisan alku pääsee heti alkamaan =)

 2. Ammi says:

  Hienoa, että pyörä ehti kilometrikisan alkuun! Mun on varmaan pakko käydä ostamassa jalkoihin suojat ja paksummat hanskat, että tarkenen huomenna pyöräillä cyclolla. Muutenhan minä jään heti lähdössä ihan telineisiin, kun muut karauttaa kisan alettua matkaan ;)

 3. Outi says:

  Ammi, kyllä se tiukille otti! Ajatella, jos olisin saanut sen vasta tänään, niin en olisi yhtään ehtinyt saada tuntumaa etukäteen ja on siinä jo pelkästään vaihteiden kanssa sinuiksi tulemisessa ym. oma juttunsa. :)

  Saa nähdä huomisesta. Käyn ehdottomasti pyöräilemässä, mutta käydään varmaan pyörähtämässä Tampereella, joten muut touhut syö sitäkin päivää pahasti. Toisaalta, ajattelin päästä jo mahdollisimman lähelle 100 löydettyä geokätköä sillä reissulla. ;) Vähän lohdutusta.

 4. Mari says:

  Mulla on aika paljon vissiin kiinni polkemista, kun en voi alottaa kisaa vielä.. mun alotus saattaa siirtyä ens viikkoon, jos en kohta ala paranemaan :(

 5. Outi says:

  Ensin kuntoon ja sitten vasta polkemaan. Kyllä kesää riittää! Ja tänä vuonnahan tämä alkaa sen 10 päivää aiemmin kuin ennen, niin että viime vuoteen verrattuna et menetä yhtään mitään. ;)

 6. Titta says:

  Hieno pyörä! Kyllä tolla kelpaa ajella! :D
  Hauskaa Vappua!

 7. Ammi says:

  No nyt se myrkyn lykkäs. Olivat sulkeneet pyöräkaupan jo kolmelta, enhän minä sitä hoksannut tarkistaa. Niin jäi lämmittävät kenkäsuojat ja paksummat hanskat ostamatta. Ja huomiseksi luvassa ehkä +5 astetta “lämmintä”. Kuntosalikin on kiinni, niin ei ole välttämättä tarvetta startata edes vanhalla pyörällä. Vaan onhan tässä toki kesä aikaa pyöräillä, ehdin minä(kin) vielä mukaan :)

 8. Outi says:

  No sinäkin Ammi varsinkin. Toinen kilometrikuningattarista! :)
  Hauskaa Vappua Titta sinulle ja kaikille muillekin. :)

 9. Ammi says:

  Minä luulen, että tänä vuonna triathlonistit ovat noita kilometrikuningattaria ja muut me muut sitten prinsessoja :)

Leave a Reply

See also: