Kilometrikisan aloitusfanfaarit ja pyöräillen Ritaalan sillan geokätkölle

Hip, Hip, Hurraa! Kilometrikisa on täällä Nyt! Enää ei tarvitse odotella ja kaivata polkupyöräilykelejä tai mitään muutakaan, kun nyt voi nousta polkupyörän selkään ja polkea sydämensä kyllyydestä – aina kun siihen aikaa sopivasti löytyy. :) Suomineito on juuri tänään koristeltu hienoilla aurinkokuvioilla ja vaikka tuuli taitaakin vähän tehdä kepposia ja lämpötila on varsin vappuinen.

Kilometrikisan alkufiilistelyksi on ihan pakko kertoa teille eilisestä hauskuudesta. Olen pitkään säästänyt yhtä lähintä geokätköä kevään polkupyörälenkillä poimittavaksi. Eilen oli sitten se päivä, että polkupyörä ja itse asiassa kaksi polkupyörää suunnisti Ritaalan sillalle.

Kahdeksanvuotias poikani on jo ihan geokätköhullu, melkein 50 kätköä löydettynä ja polkupyöräily on myös kovasti mieleen. Tänä keväänä poika sai sitten vähän isomman pyörän käyttöönsä ja ollaan sovittu, että koitetaan tehdä yhdessä ainakin 10 km pyöräilyreissuja. Nämä kaksi asiaa yhteensä ja poika ilmoitti, että nyt mennään yhdessä. Mielelläni minä valitsin vain suoran reitin edestakaisin pidemmän lenkin sijaan, jos kerran poikakin halusi mukaan.

Siispä mukavassa myötätuulessa pyöräiltiin Ritaalan sillalle geokätköä etsimään.

Helposti se löydettiinkin kivassa piilossa ja hyvässä kunnossa. Itse kätköä en kuvaa, koska en halua sitä löytämisen iloa keneltäkään viedä. :)

Kyllä vaan polkupyörällä pääsee ihailemaan maisemia ihan eri tavalla kuin autolla. :)

Niin se kiva myötätuuli menomatkalla vaihtui tietysti aika puuskittaiseksi vastatuuleksi kotimatkalle ja mitenkään helpolla ei poika reissusta päässyt, mutta mitään kammoakaan ei tullut. Se oli enkat eli noin 7 km pyöräily vain pienellä pysähdyksellä eli ei tosiaan hullumpi suoritus. Seuraavat omat kilometrini tulee sitten jo Kilometrikisaan mukaan. :)

Iloisia Kilometrikisakilometreja ja muuten vaan polkupyöräkilometreja kaikille!

Did you like this? Share it:

One Response to “Kilometrikisan aloitusfanfaarit ja pyöräillen Ritaalan sillan geokätkölle”

  1. Teea says:

    Tuota alempaa maisemaa jaksaa ihailla loputtomiin…aina sen näkee jotenkin uusin silmin…

Leave a Reply

See also: