24PolkeePolkee kilometrikisajoukkue, tavoitteet ja pari haastetta!

Tadaa. Tässäpä upea 2012 24PolkeePolkee joukkueemme, johon on kyllä muutama nimi vielä tulossa. :) Ja hei siis se kilometrikisa sivustolle ilmottautuminen onnistuu jälkikäteenkin. Ohi menneiden päivien kilometrit saa kirjattua jälkikäteenkin, jos on muistissa.

Tässä vielä blogilinkit: Ammi, Ninni, Katja, Paju, Jaanaba, Marix, MariHanneleTiina ja Pullasorsa Puntilla. (tuliko siinä kaikki blogilliset?)

Sitten suuri kysymys jokaiselle joukkueen jäsenelle ja vaikka et joukkueessa olisikaan mukana.

Paljonko aiot polkea kilometreja 1.5.-30.9.2012?

Tuo pyöräilypäivät -kohta taulukossa taitaa olla uutta viime vuodesta. Siinähän on juttu, josta myös voi saada hyvän tavoitteen aikaan, jos koittaa kerätä mahdollisimman paljon pyöräiltyjä päiviä.

Minulle tämä on kolmas Kilometrikisa peräkkäin ja harmittaa, kun en todellakaan tiedä paljonko ensimmäisessä kilometrejä kertyi. Mielikuva on jossain 200 km paikkeilla, mutta olisikohan jäänyt aavistuksen sen alle (190?). Toissakesää ennen en edes muista koska olisin pyöräillyt, joten jokainen noista kilometreistä oli todella arvokas asia.

Viime vuonna kilometreja tuli 369 eli ei ihan hirvittävästi, mutta ilman Kilometrikisaa niitä olisi tullut vähemmän. Tänä vuonna asetan tavoitteekseni 600 km, mutta mielessä häämöttää kyllä yksi aivan huikea pyöreä luku sellaisena haamutavoitteena. ;) Työmatkapyöräilyä ei minun kohdallani ole, joten 600 on kyllä kova tavoite lenkeillä kerättäväksi, koska tarkoitus on liikkua paljon muillakin tavoilla. Himpun verran lasken nyt sen varaan, että uudella kevyemmällä pyörällä kulkee vauhdikkaammin ja lenkit kerää sen takia enemmän kilometrejä.

Yksi pikku juttu. Haastan koko 24PolkeePolkee joukkueen tekemään muutamat pienet jutut kesän pyörälenkkien aikana. Takuulla joku kohta näistä on teille ihan itsestäänselvyys, mutta ei nyt aivan välttämättä ja .

1. Kutsu kerran kaverisi mukaan pyörälenkille.

2. Pysähdy kerran syömään suunnattoman suuri jäätelöpallo kauniina kesäisenä päivänä.

3. Etsi yksi geokätkö pyörälenkkisi varrelta!

4. Yhdistä kerran pyörälenkki toiseen liikuntamuotoon niin, että aloitat tai lopetat pyörälenkillä.

5. Ota kuva jostain erityisen hienosta pyörällä löytämästäsi paikasta tai tapahtumasta ja näytä se meille muillekin. :) (omassa blogissa tai minäkin voin näyttää sen täällä blogissa)


Did you like this? Share it:

14 Responses to “24PolkeePolkee kilometrikisajoukkue, tavoitteet ja pari haastetta!”

 1. Ammi says:

  Minä en löydä mistään mun viimevuotisia kilometreja. Olisin luullu, että olen laittanut ne ylös. 3000 km rikkoutui, siitä olen melko varma. Kait sitä pitää tavoitteeksi ottaa polkea tässä kisassa ainakin sen verran? Onneksi nyt on alkupäässä enemmän aikaa, koska loppupäässä minä tuun todennäköisesti olemaan eri paikkakunnalla kuin cyclocrossini ja se päivittäinen normaali pyöräilymatkani on toivottavasti aika lyhyt.

  Asettamistasi haasteista kakkonen ei tuota mitään ongelmaa, kolmonen on se vaikein, koska en ole geokätköilyyn perehtynyt ollenkaan. Joskus oon mielenkiinnosta käynyt niillä sivuilla, mutta mun ongelma on se, että en jaksa lukea mitään ohjeita…

 2. Outi says:

  Ammi, ne viime vuotiset kilometrit löytyy täältä: http://www.kissanpaivia.com/24/?p=6825
  Huh, enpä muistanutkaan noita kuningatarmaisia lukemiasi. :)
  Ja juu, kolmonen on siinä sen takia, että ei varmaan ole monella käynyt mielessä, mutta kun niiden lenkkien varrella on Takuulla paljon geokätköjä. Ehkä minä teen teille pikaohjeet. :)

 3. Ammi says:

  Hienoa, kiitos! :) Tavoitteena siis yli 3170 km! Pitänee aloittaa jo tänään :D Mutta koska syksyn tilanne on mun kohdalla vähän epäselvä, niin en ota kovin raskaasti, vaikka tavoite jäisikin täyttymättä.

 4. Pullasorsa says:

  Pikaohjeet ois kyllä aika jees. :)
  Aion polkea 500 kilometriä, mutta jos humpsahtaa liian helposti (heinäkuun alkuun mennessä), nostan tavoitteen 1680 kilometriin.

 5. Mari says:

  Mun tavote vois olla tälleen ekakertalaisena vaikka 300 km..

 6. Paju says:

  Haaste kuulostaa kivalta :) Toivottavasti jaksat laittaa pienet pikaohjeet tuohon geokätköilyyn, koska siitä minulla ei ole mitään tietoa.

  Viime kertaisessa kilometrikisassa kilsoja tuli 1688, joten jospa se 1700 menisi tällä kerralla rikki.

 7. Outi says:

  Pullasorsa ja Paju, lupaan ne ohjeet. :)
  Mari hyvä tavoite! :)

 8. Tosiaan, nyt kun tuo juoksu ei ole sotkemassa (hmm…), tavoite on pyöräillä viikottain 100-150 km eli koko kisan aikana tähtään 2000-3000 kilsaan. Hui, tuntuu aika hurjalta, kun ikinä en ole pyöräilyä oikein harrastanut, mutta huhtikuun pyöräilyt osoittivat, että tavoite ei ole ollenkaan mahdoton. :)

  P.S. Minun blogini saa myös lisätä listaan. :)

 9. Zi says:

  Tsemppiä teille kaikille joukkueen pyöräilijöille!
  Kisaan osallistuminen houkuttaa, mutta itseni tuntien saattaisin ajella liikaa kilometrit silmissä unohtaen maisemat.

 10. Outi says:

  Quantina joo tottakai. Minulla olikin ihan tunne, että joku jäi puuttumaan, mutta en heti keksinyt mikä.
  Zi, kyllä maisemat täytyy aina muistaa, se on niin totta. :)

 11. Mari says:

  Minun blogini osoite oli väärin tuossa :) .

  Omaa tavoitetta en ole miettinyt, täytyypä miettiä. Ja geokätköilyä haluaisin kyllä kokeilla, etenkin kun ihan läheltä löytyisi monta kätköä, lähin noin puoli kilsaa kotipihasta…

 12. Pullasorsa says:

  Mun blogin voi lisätä myös. :)

 13. Outi says:

  Korjattu ja lisätty. :)

 14. [...] ohje siitä, miten pääset geokätköilyn alkuun tai kokeilemaan. Minähän heitin kisan alussa haasteen ilmoille, että jollain pyörälenkillä hakisitte yhden [...]

Leave a Reply

See also: