Peurunkapatikan todistusaineistoa :)

Kyllä on ollut polkupyöräilypitoista liikunta toukokuussa. Kilometrikisa pitää siitä huolen ja kun Peurunkapatikkakin sujahti pyörien päällä, niin sitä enemmän.

Ja kyllä, kyllä vaan Peurunkapatikan päivänä aurinkokin näkyi. Olisi se lopulta kävellenkin onnistunut. Pyöräillessä vedettin pariin kertaan sadetakkia niskaan ja olisihan se helposti onnistunut kävellessäkin.

Ja koska lauantai silloin päästiin kevyemmällä kuin oli alun perin tarkoitus, niin sunnuntaina jatkettiin pyöräilyä hyvän matkaa. Kätköt on aivan mainio syy lähteä polkemaan johonkin suuntaan ja niinpä käytiin Äänekosken ympäristössä Mämmensalmen taukopaikalla ja parilla muullakin kätköllä.  Olipa aivan ihana keli ja suorastaan pyyhki pois mielestä edellisen päivän tihkusateen ja aamupäivän lumisadesäikytyksen. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: