Kilometrikisa hyvässä vauhdissa!

24PolkeePolkee hyvää kyytiä ja tällä viikolla onkin aivan mahtavat kelit polkea lisää. Joukkueen keulapaikka kovimmilla kilometrilukemilla taitaa vaihdessa kesän mittaan tiuhaan tahtiin ja me muut tullaan sitten Ninnin, Jaanaban ja Ammin perässä. :)

Itse olen aivan eri tahdissa kuin viime vuonna. Siis silloinhan jäin reilusti alle 400 km koko kesänä ja nyt on jo 254 km takana. Oho. Jotenkin uuden pyörän myötä on tullut ihan erilainen ajatus siitä, että mikä on riittävän pitkä lenkki ja mitä kaikkea sitä pyörän kanssa kannattaakin tehdä. ;)

Juu, joskus pyörä pääsee vaikka metsäpolun puolelle syrjään ohikulkijoilta, kun itse poikkean patikoimassa. :)

Sunnuntaina poljin kahdessa pätkässä yhteensä 57 km ja jälkimmäinen lenkki oli jo toinen kerta, kun poljin Vaasasta kotiin Tervajoelle. Jos hiekkatietä poljetulla aamulenkillä vielä tihuuttikin vettä, niin illan keli oli aivan mainio. Silloin ei tuullut, pari pisaraa tuli alkumatkasta, mutta ei niin, että olisi haitannut. Lämpötila oli todella hyvä, kun ei ollut liian kuuma. Tämän viikon polkemisista sitten taitaakin tulla paremmin hiki.

Iloisia ja aurinkoisia kilometrejä ihan kaikille!

Did you like this? Share it:

One Response to “Kilometrikisa hyvässä vauhdissa!”

  1. TM says:

    Loistavaa kilometritehtailua! Itse voisin ottaa tavoitteeksi kesälle sen 400, vaikkakin on suht uusi pyörä ja pyöräilystä tykkään… Mutta menee suurimmaksi osaksi hyötyliikuntana työmatkoja yms. polkien… Mutta mikä sitä estäisi joku aurinkoinen päivä kokeilemaan jotain pidempääkin matkaa :)

    Tsemppiä pyöräily/liikuntakesään!

Leave a Reply

See also: