Fillarikalenteri ja Juoksukalenteri esille

Jotenkin heräsin tajuamaan, että kesä on täällä – no melkein ainakin – enkä ole ottanut selvää mistään muusta tapahtumasta kuin Botniapyöräilystä, johon tahdon siis ehdottomasti mukaan.

Juoksijakalenteri on minulle tuttu osoite, vaikka en niihin tapahtumiin ole oikein osallistunutkaan. Nyt olisi hyvä hetki korjata se juttu ja keksin jo, että alan heti houkutella saman työpaikan naisia osallistumaan Vaasan Nice Runiin, joka juostaan ja kävellään 13.6.

Fillarikalenterin osoitetta en suoralta kädeltä muistanut, mutta näppärästihän sinne eksyi. Ei kun etsimään sopivaa tapahtumaa… :) edit: ja siis Suomen pyöräilyunioni ry:n sivuilta löytyi kattavammin kaikki tapahtumat, kun Botniapyöräilykin on näköjään lueteltu vaan kilpailuissa. Minä en sitä kyllä kilpailuna ota vaan pyöräilytapahtumana.

Kallaveden kierros on jo 3.6. Oi, oi, tuttuihin maisemiin olisi ollut hieno lähteä, mutta tuo on liian nopeasti. Kai?

Akkain ajot Kokkolassa kesäkuussa. Kuinkahan pitkä matka?

Ääneseudun pyöräily 18.8. Siellä olen todennäköisesti mukana!

Minkälaisiin kesätapahtumiin te olette menossa? Onko hyviä vinkkejä? Minäkin tässä mietin, että ei sen paikkakunnan ihan lähellä tarvitse olla, jos tapahtuma on hyvä. Ja kun tietää mikä aihe on viime aikoina blogissa ollut liikaakin esillä, niin oikein koitan keksiä aiheita lähteä kauemmas. ;) Matkalla voisi vähän poiketa siellä ja täällä.

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Fillarikalenteri ja Juoksukalenteri esille”

 1. Brego says:

  Pyöräilytapahtumia en ole edes ajatellut, mutta juoksujutut alkavat olla suunniteltuina. :) Työporukalla kenties kutsuu Seinäjoen Nice run, sitten Seinäjoelle Lakeuden Elämyshölkkään, heinäkuussa kympin kuntoa voisi testata uudestaan Körttimaratonin varttisarjassa ja syyskuun alussa Tampereella sitten Varalamaratonin puolimaraton. :)

 2. Outi says:

  Siinä tuli pari sellaista juoksentelutapahtuman nimeä, että nuo pitää tsekata. :)

 3. Marika says:

  Jos olette juhannuksena tulossa meillepäin, kiinnostaisiko lähteä aattona Saarijärvelle Kiimasen savulenkille? Kuntosarjakin löytyy.

 4. Outi says:

  Oho, olisiko Marika siinä meille seuraava kova koetus. :)

 5. Teea says:

  Muistaakseni tuo Akkain ajot oli niin, et ajettiin Pietarsaareen asti, matkana taitaa olla jotain 40 kilsaa =)

 6. Sofia says:

  Akkain ajot on Kokkolasta Pietarsaareen ja takaisin, eli vajaat 80 kilometriä. Tässä linkki uusimpaan Kokkola lehden näköispainokseen, jonka sivulla 13 on juttu ajosta: http://www.kokkola.net/epaper/

 7. Outi says:

  Voi vautsi. Siis tuo matka olisi niin passeli! Ja käsittämätöntä mitä minä tajusin. Olen Kokkolassa jo edellisenä päivänä ja sen yön. Miten voikin sattua. Mutta, siinä on yksi valtavan suuri mutta. Silloin 15. päivän iltana on “bileet”. Mutta voihan bileet bilettää ilman alkoholia. Oikeastaan siinä olisi se aivan kaikkein paras mahdollinen syy unohtaa seuraavan päivän paha olo! :D
  Niin hurjasti Sofia kiitos tuosta linkistä!!!

Leave a Reply

See also: