Bruce Springsteen San Siro, Milano, Italia 7.6.2012

Uskomatonta, koin torstaina uskomattomimman asian tähän astisessa elämässäni. Se oli Bruce Sprinsteenin huikea melkein 4 tunnin mittainen konsertti yli 60 000 ihmisen katsomolle Italiassa, Milanon San Siro stadionilla, joka siis on AC Milanin kotistadion ja todellinen jalkapallon mekka.

Oma kuva, ehkä San Siron neljänneksi tai kolmanneksi korkeimmalta riviltä:

Kerään tänne joitakin parhaita paloja videoina. Niitä todellakin haluaa kuunnella ja katsoa uudestaan, vaikka samaa uskomatonta San Siro fiilistä ei voi enää tavoittaa. Uskomatonta minkälaiset bileet se määrä ihmisiä saa aikaan ja mikä on se huikea pauhu, kun koko katsomo laulaa! Ei ihme, että Bruce kertoi spiikeissään San Siron olevan suosikkipaikkansa. Eipä muuten olisi tullutkaan historian toisiksi pisintä Springsteen keikkaa. :)

Dancing in the Dark.

Cadillac Ranch

Ja muistelen hiljalleen Bruce spektaakkelia. Sen huikean 33 kappaleen kokemukseen mieleen palauttelemiseen menee hetki.

Niin ja Milano juttua tulee muutakin! Ei ole Milanoa ilman muotia, historiallisia nähtävyyksiä, skoottereita ja  vaikka mitä. :)

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Bruce Springsteen San Siro, Milano, Italia 7.6.2012”

 1. Eija says:

  Wohoo-o, rocketi roll – ja muoti yms. muita juttuja odotellessa!

 2. Mari says:

  Oi, olet ollut reissussa :) . Suunnittelin säästäväni rahaa tatuointiin (yksi semmoinen isompi mielessä…) mutta taidankin vaihtaa kohdetta – niin pitkään olen haaveillut kaupunkilomasta Eurooppaan.

 3. Sherry says:

  Hienoja hetkiä San Sirolta. Olin itse toukokuussa Barcelonassa ja väittäisin sitä oman elämäni yhdeksi tähtihetkeksi vaikka hieman huonolla paikalla olinkin. San Sirolla aiemmin käyneenä ja täyden katsomon laulun kokeneena ymmärrän tunteesi.
  Tsemppiä muutokseen!

 4. Paju says:

  Varmasti mahtava reissu, Milano raporttia odotellessa siis :)

  Ei taida heinäkuisesta Brucen keikasta tulla aivan yhtä pitkään. Odotukset on silti kovat ja aina vaan kovenee kun noita sun videonpätkiä katsoo.

 5. Outi says:

  Oli se vaan hieno kokemus. Hymyilyttää vieläkin aina, kun tulee vähänkään mieleen!
  Paju, ei varmaan ole toivoa yhtä pitkästä keikasta Suomessa. Hitsi, minua niin houkuttaisi päästä sinnekin…

 6. M says:

  Mainio blogi! Sattuipa vielä kuvia San Sirolta Bossin keikalta. Kateeksi käy! No toivottavasti Helsingissä Boss on yhtä hyvässä iskussa.

 7. Outi says:

  Oli kyllä Bruce mahtavassa vedossa San Sirolla. Toivottavasti Helsingin keikalle osuu hyvä keli ja fiilikset samaan malliin kuin Italiassa. :)

Leave a Reply

See also: