Nice Run here we come!

Hei paita odotti jo sopivasti ajoissa ennen illan Nice Runia. :)

Joku aika sitten mietiskelin täällä blogissa tulevia juoksu- ja pyöräilytapahtumia. Niinpä houkuttelin samantien omalta työpaikalta Nice Run joukkueen. Onneksi meitä naisia löytyi riittävästi, vaikka varsin miesvaltainen työpaikka onkin. :) Joukkueesta osa juoksee ja osa kävelee ja minä jään kävelevään porukkaan, mutta lupauduin jo Vaasa maratonillekin työpaikkaporukkaan ja siellä sitten juoksen 10 km.

Illalla siis 5 km ja picknic hyvässä seurassa. Onneksi aurinko paistaa!

Milanon jälkeen takana on pari hurjaa työpäivää, mutta kyllä minä vielä ne jutut blogiin saan. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Nice Run here we come!”

 1. PeeKoo says:

  Minäkin olin Nice Runissa, mutta Seinäjoella. Meillä oli vaasalaisista oma porukka Vaasan Nice Runissa. Teillä oli ihana ilma, kun seinäjoella liikuttiin vesisateessa, mutta se oli minulle ainakain hyvä asia, kun ilma oli niin ihanan raikas ja hapekas.
  Selailin pitkästä aikaa blogiasi ja geokätköily kiinnostaisi, mutta en tiedä mistä lähteä liikkeelle. Onko sinulla täällä blogissa jossain ihan perusinfoa (alkeet-tyyppisesti) mitä pitää tehdä ensiksi ja minkä laitteen tarvitsee, riittääkö puhelin ja siihen jokin softa vai miten toimia?

 2. Outi says:

  Minun on jo pitkään pitänyt tehdä tänne sellainen “näin pääsee alkuun geokätköilyssä” juttu, mutta vieläkin se on tekemättä. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että teen sen viikon sisällä. :)
  Itse asiassa oletan, että työkiireet alkaa juhannusta kohti vähän hellittää, niin jää lisää energiaa kaikkeen bloggaamiseenkin.
  Oli kyllä mahtava keli eilen. Laitan tänään kuvia ja juttuja. :)

Leave a Reply

See also: