Nice Run Vaasa 13.6.2012

Olipa upea aurinkoinen ilta Nice Runille! Huikean hienosti naisia oli 5 km lenkillä noin 2800, mikä taisi olla aika maksimi määrä nykyisille järjestelyille. Ja mukana siis iloinen ja energinen Vamp joukkue. :)

Hitsi miten hienot paidat. :)

Joukkue löysi tiensä Nice Runin lähtöpaikan tuntumaan  yksi kerrallaan ja siinä alkulämmittelyn alkaessa siirryttiin siihen esiintymislavan ja lähtöpaikan nurmikkoalueelle. Olipa muuten melkoisesti naisia paikalla! Aluetta reunusti erilaiset esittelykojut ja joukosta erottui selvästi, että siellä oltiin joukkueina matkassa. Siellä oli Peppi Pitkätossujen joukkue, Maija Mehiläiset, jollain joukkueella oli sellaiset folioliuskaperuukit ja hyvin monilla oman yrityksen nimellä tai lentävällä lauseella painatettu paita.

Lähtöhässäkkä oli melkoinen. Juoksuhaluisia kehoitettiin lähtöä varten etummaisiksi ja viisi meidän joukkueesta siirtyi siis sinne ja loput jäi kävelyjoukkoon. Oli se vaan melkoinen temppu, että kaikki pääsivät lähtöportin läpi itse lenkille.

Ja koko matkan tahdin määräsi juuri se, että naisia oli tien täydeltä.

Reitti kulki alun kaupunkimaiseman jälkeen aivan ihanissa maisemissa pitkin meren rantaa ja juttu luisti. :)

Kun 5 km oli takana, niin sitten oli picknicin vuoro.

Kiitokset Vampin naisille hienosta aurinkoisesta illasta ja yhteisestä kokemuksesta.

Ja minä tosiaan kuljin Nice Runin kävelyporukassa seurustellen, joten Doriskin sai hienosta illasta osansa. Juoksuvaatteet oli valmiiksi päällä, joten ei kun 5 km kipaisu ympäri Tervajokea vielä päivän päätteeksi. ;)

Did you like this? Share it:

One Response to “Nice Run Vaasa 13.6.2012”

  1. [...] Tuli mieleeni, että tämän vuoden numero on paljon pienempi kuin viime vuoden numero. Nyt tapahtumasta oli puhetta jo etukäteen ja ilmottautuminen tehtiin paljon aiemmin. Did you like [...]

Leave a Reply

See also: