Herkuttelija niin ruuan kuin kuulankin suhteen :)

Töiden jälkeen siivoilutuokio ja kalkkunasalaatin tekeminen, niiden jälkeen kuulat pihalle ja valmistautuminen LC treeniin, jonka oli toki tarkoitus olla tosi kevyt alkusoitto vielä selkääkin varmistellen.

Hitsi vieköön ne aina vaan näyttää niin herkullisille. Kuulat sen kun paranee sitä mukaa kun pienet kolhut lisääntyy. Tuosta kuvasta puuttuu vielä violetti (vai minkä värinen se seuraava onkaan), mutta kävin senkin vielä hakemassa.

Taustalle Herra Ylppö raikumaan ja sitten kuula käteen. Ensin neljä minuuttia vaaleanpunaista maistellen, että miltä se LC tuntuikaan. Hyvältä, voin heti sanoa.

Seuraavaksi käteen sinistä ja erinomaiselta tuntui. Jotenkin kroppa vaan tykkäsi joka liikahduksesta ja hyttysistä huolimatta pihatreeni todisti taas olevansa kaikkein parasta.

Keltaista en LC:n merkeissä ottanut vielä käteeni vaan jatkoin noilla kahdella, kunnes siirryin heilautuksiin. Ne tein ensin 16 kg:lla ja sitten 20 kg:lla. Siinä onkin se muutos aiempaan eli toki LC:ssä on jatkossa paljolti 16 kg käytössä, mutta heilautuksissa siirryn täysin violettiin. Jep, näin se varmasti tulee olemaan.

Ja entäs sitten. Herkkua oli kuulat, mutta niiden jälkeen kiskaisin pyöräilyhousut jalkaan ja ohuen juoksutakin päälle ja polkaisin iltalenkille. 13 km sujui niin kevyesti, että teki mieli nauraa ääneen. Minulla on pitkillä lenkeillä ollut vähän jalat “tukossa” alkumatkassa, mutta nyt se oli niin kevyttä ensi metreistä lähtien. Nyt oli kello jo paljon, että tuli vaan pieni lenkki, mutta houkutus pidemmälle oli todella suuri.

Jestas minä rakastan pyöräilyä! Ja näin yhdistettynä kaksi herkkua on jo peräkkäin, mutta tänään oli vielä kolmaskin.

Viimein suihkun jälkeen odotti se kalkkunasalaatti, joka osoittautui ihan napakympiksi maun suhteen. Nam. Eli jäävuorisalaatti, paljon tomaattia, kurkkua, oliivia, kalkkunaleikettä silputtuna sekä Lemongrass Apetinaa.

Tosiasia on, että minä olen tosiaan herkuttelija. Nautin suunnattomasti erilaisista mauista ja asioista, joihin jään kunnolla koukkuun – kuten kuulan nostamiseen ja pyöräilyyn. Harmi vaan minun herkuttelukohteekseni sopii myös moni epäterveellinen, jos se kohdalle osuu. Juhannuksena autoon ilmaantui Ärrä Box ja voitte uskoa, että söin siitä enemmän kuin osani.

Niin se vaan on, että herkuttelijan pitää pitää visusti huoli, että käsillä on luvallisia herkkuja. Luvattomat vie liian helposti mennessään. ;)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Herkuttelija niin ruuan kuin kuulankin suhteen :)”

  1. Brego says:

    Kaikinpuolin herkullinen päivä! Minullakin oli eilen oikein kevyitä pyöräilykilometrejä… kunnes käännyin kotiinpäin ja lähdin polkemaan vastatuuleen. :D Mutta kyllä siitäkin selvittiin!

  2. Outi says:

    Kyllä vastatuulesta selviää, kun selvittää sen sopivaan tahtiin. :)

Leave a Reply

See also: