Lankkuja ja ajatuksia

Jos eilen oli kesätreenikauden aloitus, niin treeni nro 2 oli seuraavanlainen ja sateen sattuessa sisätiloissa. Kevyesti siis mennään, kun tämä viikko lähinnä tunnustellaan tämänhetkistä lähtötilannetta.

10 min LC 8 kg @ 12 rpm
10 min LC 8 kg @ 11 rpm
2* 50 vatsalihakset jumppapallolla
2* 1 min lankku
Saunaan…

Ja saunan jälkeen venyttelyä.

Ihana asia oli, että tänäänkään ei tuntunyt pienintäkään ikävää tuntemusta selässä. :)

Ja mieliala oli muuten juuri sellainen, että se sopi pitkiin sarjoihin ja liikkeen tutkiskeluun sitä kautta.

Olen tässä pohtinut kunnon kehittymistä. Huomaan, että  jotain on taas tapahtunut. Pitkät polkupyörälenkitkin on vaikuttaneet omalta osaltaan. Jaloissa on selvästi lisää potkua. En tarkoita, että tänään olisin sitä jaloista huomannut vaan enemmän eilen. Tänään jäin miettimään vatsalihaksia, kun mietin, että tekisinkö joinakin kuulavälipäivinä erikseen sellaistakin treenailua.

Pari viikkoa sitten olin “pikkujouluissa”, saksalaishenkisissä sellaisissa ja yksi osa tapahtumaa oli pienet kisailut. Jouduin mukaan joukkuekisaan, jossa piti myös punnertaa 10 kertaa. En edes ajatellut asiaa vaan punnersin tietenkin normaalisti. Jälkeenpäin yksi miehistä tuli taputtamaan selkään, että hei sinä punnersit oikeasti. Muut naiset olivat punnertaneet polvet maassa. No jaa, se ei kyllä hienossa vaaleassa mekossa olisi ollut edes vaihtoehto.

Ehkä sitä ei pitäisi ottaa aivan niin itsestäänselvyytenä, että punnertaa mielellään ja “oikeasti”. Sen siiderin, joka kissa myös kuului kulauttaa olisin jättänyt mielummin väliin kuin punnerrukset. :)

Harhauduin aiheesta tai sitten en.

Kyllä minä uskon, että tämä kesä tuo tullessaan taas uutta tulosta. Motivaatio on juuri nyt ainakin huikea ja liikkumisen ilo ja hinku kohdallaan. Niillä eväillä ja muutamalla asetettavalla tavoitteella kunto nousee väkisin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: