Valmis treenilomalle

Ihana tunne, kun on kolme päivää liikkunut ihan eri tsempillä kuin kevään mittaan. Ero ei ole suuri, mutta on sittenkin. Maanantai ja tiistai kuulaa nostaen sekä eilen 33 km pyöräillen antaa jo sellaisen hyvän tuntemuksen koko kroppaan.

Eilinen 33 km oli liian pitkä lenkki minulle keskellä työviikkoa tai ainakin lähdin liikkeelle liian myöhään. Olin kotona joskus puoli kymmeneltä ja suihkussa käymisen ja iltapalan syömisen jälkeen kello oli jo vaikka mitä. Valoisaa kyllä riittää, mutta kun uusi työpäivä odottaa heti aamulla, niin yhtälö ei oikein toimi.

En minä päivällä vielä suunnitellut noin pitkää lenkkiä, mutta kun huomasin, että Isonkyrön alueelle oli tullut juhannuksena uusia kätköjä. Pitihän yksi käydä heti poimimassa. ;) (Ja viimeistään lauantain sadesäällä muuten kirjoittelen tänne ne ohjeet siitä miten kätköilyssä pääsee helposti alkuun.)

Olen niin valmis treenilomalle!

On ihana ajatus, että perjantain jälkeen voin tehdä pyörälenkin tai lenkin koiran kanssa kesäillassa vaikka hyvinkin myöhään ja jos tuntuu siltä, niin voin muuttaa suunnitelmaa pidemmäksi noin vaan. Bloggaamaankin ehdin vaikka keskellä yötä, jos huvittaa. :)

Kuulatreenit yritän tehdä hyvissä ajoin tai miten nyt kesähelteet sitten määrää. Sisäinen kello saa mennä siihen asentoon kuin on mennäkseen ja annan itselleni luvan tehdä useampaakin asiaa samana päivänä jos huvittaa. Takuulla huvittaa!

Yhdestä lepopäivästä aion pitää kiinni. Saa niitä tulla toinenkin viikkoon, jos on tullakseen, mutta tiedän, että niin ei taida käydä. :) Mutta se yksi päivä on laiskoteltava.

Aion minä muutakin tehdä kuin treenata, mutta ne muut on sellaisia pienempiä yksittäisiä asioita. En halua liikaa suunnitella, kun sitä suunnittelua kalenterin kanssa elämistä on viime kuukaudet ollut ihan riittävästi.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: