Kuulatreeni vuoden takaa

Etsin viime kesän LC treeniohjelmat ja lähdin kokeilemaan aivan alusta pienin muutoksin. Ajattelin, että se sopisi hyvin tähän kevyeen aloitteluun ennen tarkempaa ohjelmaa ja taisin olla oikeassa. Harmi vaan en ole kirjoittanut siitä treenistä viime vuonna tunnelmia ylös, vaikka muistan kyllä jotain.

No joka tapauksessa näin se tänä vuonna meni:

lämmittelyksi 4 min LC @ 8 kg 12 rpm
6 min OAJ @ 16 kg 8 rpm
6 min OALC @ 12 kg 10 rpm
6 min OAJ @ 12 kg 15 rpm
2 x Heilautukset 20 kg 15+15

Lämmittelin toki ensin muutenkin kuin vaaleanpunaisella. Hyttyset auttoivat huomattavasti huiskimaan ja pyörittelemään kroppaa ja käsiä. ;) Ja pakkohan siinä oli lämmitellä siksikin, että keli ei ollut oikein kesäinen. Viime viikolla ostamani pitkät juoksuhousut on olleet tarpeeseen!

8 rpm tuntui hassun hitaalta, mutta olikin oikein hyvä tapa miettiä liikettä, hengittää rauhassa, tehdä kaikki jaloilla jne. Se vain tuntui hyvältä.

12 kg oli yksinkertaisesti hauskaa nostettavaa ja kun pääsin OAJ osuuteen, niin olisin voinut nauraa. OAJ on todellakin parasta! Kun siis saa pitää sitä vauhtia.

Ja kyllähän se 20 kg:n heiluttelu alkoi tuntumaan. :D

Ja ei kun äkkiä pyöräilyhousut jalkaan, takki päälle, hanskatkin tarvittiin ja kevyelle iltalenkille. Se pyöräily muuten tuntuu aivan loistavalta kuullannoston jälkeen. Kilometrejä on nyt kasassa 496 eli 500 km täyttyy tällä viikolla!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: