200. geokätkö löytyi ja 500. kilometrikisan kilometri tuli poljettua tänään :)

Wuhuu, mikä kesäloman alku! Tänään löytyi 200. geokätkö ja tuli poljettua kilometrin tarkasti pyöreä 500 km kilometrikisaan.

Enpä olisi uskonut talvella, kun hain ensimmäiset kätköni, että kesäloman alussa olisi 200 löytöä täynnä. Hitsiläinen, minä en olisi uskonut, että sellainen lukema tulisi koko vuoden aikana täyteen! Mutta tuli ja tämä matka taatusti jatkuu. :)

2oo. kätkö oli mysteeri. Minä en montaa mysteeriä toistaiseksi ole vielä hakenutkaan, mutta joitakin kuitenkin. Mysteeriä ei pysty löytämään, jos ei ensin ratkaise tehtävää, joka paljastaa kätkön koordinaatit. Perjantaina onneksi tämän kätkön ympäristö oli työpäivän jälkeen jo sen verran hiljentynyt, että sen voi hakea rauhassa, vaikka olikin ihan kaupungissa.

Kilometrikisassa minulla oli toki aavistus uuden pyörän myötä, että ennätykset rikkoontuu ja nyt olen jo hurjasti paremmassa vauhdissa kuin viime vuonna. Toki se on vaatimatonta moneen muuhun verrattuna ja Kilometrikisasta bloggaan huomenna lisää, mutta juuri nyt ällistelen tätä tasalukujen sikermää. :)

Tänään poljin siis hämmästyttävän vähän eli tasan 4 km, että pysätyi yhteislukema tasasataan. :D

Itse asiassa nämä kaksi harrastusta ovat nyt kietoutuneet toisiinsa aika peruuttamattomalla tavalla. Olen kätköpyöräillyt jo Isossakyrössä, Vaasassa, Kokkolassa ja Äänekoskella, sekä aikomus on jatkaa seuraavaksi listalle Seinäjoki. Niin ja eihän se siihen jää. Polkupyörä kulkee helposti autotelineessä ja pyöräillen kätköily on kerta kaikkiaan hauskaa.

Viimeisin kätköilypyöräily tapahtui keskiviikkona. Silloin hain Perttilänkosken kätkön ja poljin 33 km. En olisi käynyt noin pitkällä, jos kätkö ei olisi houkuttanut erilaiselle kierrokselle ja kuljin myös sellaista tietä, jota en ollut koskaan ennen millään kulkupelillä mennyt.

Geokätköily ja pyöräily on pari samoin kuin kahvakuulan nostaminen ja pyöräily. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: