Apukeittiökuulatreeni

Tänään tie vei kohti Seinäjokea ja Jalasjärveä ja koska eilen oli se pakollinen liikuntavapaapäivä, minkä olen päättänyt joka viikko pitää, niin tänään oli ehdottomasti otettava kuulat mukaan matkaan. Seinäjoelta tarttui mukaan uusia pyöräilyvarusteita ja vähän muutakin, mutta magnesiumia saan vasta ensi viikolla, kun se oli juuri nyt loppu. No, kyllä minä siihen suuntaan viikottain kuljen koko kesän ajan.

Kävin muuten ensimmäistä kertaa Seinäjoen Sportiassa. Mitenkähän olen onnistunut tähän asti välttymään siellä käymiseltä. Olin tosi positiivisesti yllättynyt hyvästä palvelusta ja siitä, että kyseessä on Sportia, joka on “sukua” Riihimäen vastaavalle. Se taas tietää sitä, että liikkeessä tiedetään tavallista enemmän kahvakuulan nostamisesta. No ainakin sen verran, että asiasta oli kuultu :) ja muutenkin siellä ymmärrettiin magnesiumin ja kaiken päälle.

Mutta illansuussa kannoin siis kaikken tarpeellisen vanhempieni apukeittiöön ja laitoin kuulan nousemaan. Pienikin tila toimii ihan riittävästi treeniä varten, vaikka kuumahan siinä tulee pahemmin kuin pihatreenissä. Se taas olisi tarkoittanut sadetreeniä, joten pieni koppero kiitos… Ja olen minä tässä samassa kohdassa viime kesänäkin treenannut.

Kuulatreeni oli tälläkin kertaa sopeutus vuoden takaisesta ohjelmasta vain 12 ja 16 kg kuulilla tehtynä, koska en tuonut koko kuularepertuaaria mukaan. Jäin kyllä kaipaamaan molempia kotiin jääneitä ystäviäni.

“Lämmittelyksi” 3 min LC @ 12 kg 10 rpm
4 min OAJ @ 16 kg 10 rpm
8 min OALC @ 12 kg 8 rpm
6 min OAJ @ 12 kg 15 rpm
2 x Heilautukset 16 kg 25+25

Tuntuipa 16 kg heilautukset helpoilta verrattuna 20 kg:n heilautuksiin. Muuten sarjat meni ihan ok ja rauhassa liikettä huolella ajatellen. Se erityinen hyvä puoli tässä rauhallisesti otetussa viikossa on, että kuula voi nousta viikossa useampana päivänä kuin olen tavallisesti tottunut. Ehkäpä tässä onkin lähtökohta sille, että tänä kesänä saan muutettua treenitahdin tiukemmaksi. Hmm. Saapa nähdä.

Syömisistä muuten sen verran, että päivällä syötiin ABC:llä ja kylläpä sai valittua noutopöydästä fiksun kokonaisuuden. Salaattipöydästä vaikka mitä ja varsinaisena ruokana pikkuporkkanoita parsakaalin kera sekä härkäpihvejä (jauhelihapihvejä). Oli tosi maukasta ja iso annos antoi hyvän energian kuulatreeniin. Kun iltaruuaksi tuli vielä syötyä salaattia ja pihvi, niin ei paha, ei paha päivä ollenkaan ruokien suhteen. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: