Klossi klopsahti

Kyllä minä näitä lukkopolkimia aamulla jo tutkailin.

Kuivaharjoittelin, kokeilin, että miten se kenkä menisi paikalleen. Toisaalta kuivaharjoittelu enemmän hämäsi kuin auttoi, mutta pitihän niitä tutkia.

Aikani keräsin rohkeutta ja sitten menoksi. Klops, ensin vain oikeanpuoleinen kenkä kiinni, mutta se oli nyt niin löysällä ja helppo, että klopsautinpa vasemmankin hyvin nopeasti.

Varovaisia aika vakavalla naamalla tehtyjä kokeilevia kierroksia pitkin kotitietä ja kyllä oli kieli keskellä suuta. Vasen jalka ei jotenkin meinannut eksyä oikeaan kohtaan millään ja sitä jalkaa jotenkin kierrän kauheasti (yritän liikaa) irti, mutta oikealla jalalla ei mitään ongelmaa.

Jännältä se tuntui. Kengät on hyvät jalkaan ja voi veikeyttä, kun sitä poljinta voi vetää ylöspäin, eikä vaan polkea. Tästä todellakin aukesi aivan uudenlainen pyöräilykokemus ja ensituntumalta tykkään kovasti!

Heh. Oli tosiaan kypärä päässä, vaikka vaan hissuttelin. :)

Vielä en siis onnistunut kaatumaan. Saa nähdä unohtaako lukot joskus ja kuinka käy tiukemmassa paikassa.

Illalla sitten on vuorossa pitkä lenkki. Iltapäivällä mennään pienemmän pojan kanssa geokätköilijöiden miittiin Vaasaan ja tarkoitus on kerätä pojalle siitä ABC:n ympäriltä tasan 100 kätköä täyteen. Sen olen luvannut.

Nuo hanskat on muuten loistavat. Just tuolta halusinkin niiden tuntuvan.

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Klossi klopsahti”

 1. Brego says:

  Mä olen päättänyt, että kun kohta sen uuden pyörän ostan, niin klossipolkimet haluan ehdottomasti. :)

 2. Outi says:

  Olin ehkä vähän hassu, kun poljin kaksi kuukautta ilman klosseja, mutta toisaalta, minä tykkään monessa asiassa edetä askel kerrallaan. :)

 3. Päivikki says:

  Mietin täällä uskallanko kommentoida, että reipas tuhat km takana lukkopolkimilla ilman keikahdusta… nyt kun tämän oon kirjoittanut, niin se kopsaus sitten tulee taatusti. KOPUTAN PUUTA!
  mutta mukava niillä on polkea, kun tottuu, ei vois elää ilman!

 4. Outi says:

  Jaahas, siis taas yksi asia, jota ilman ei enää voi elää. :) On se hyvä, että aina löytyy uusia ihastuksia! Siis hyvältä tuntui jo päivällä kokeilu ja nyt illasta viimein pääsen sinne pitkälle lenkille. Tuulee kyllä vähän liikaa, mutta ei voi mitään, päästävä on. :)

 5. Brego says:

  Ai niin, sellainen kirja kuin “Pyöräilijän kunto-opas”. Siinä muistaakseni oli ihan hyvää asiaa pyörittämisestä yms. :)

 6. lurde says:

  Ai vitsit! Mä olen kans toivonut kenkiä ja klosseja synttärilahjaksi. Toinen juttu: hurahdin juuri myös geokätköilyyn, jopas onkin mukava laji!

 7. Outi says:

  Brego, se olisi ihan mielenkiintoista lukea. :)
  Lurde, hyvä hurahdus! Meitä on monta… ;)

Leave a Reply

See also: