Uskaltaako tämän viikon puntarointia edes ajatella…

Sipsiä, muffinssia, karkkiakin hiukan,… Ei hyvältä kuulosta! Se mitä minä en kestä on se, että kotona on liikaa herkkua ja syötävää. Voihan sipsit sentään, kuinka raffelit on suuri heikkous ja niitä taas tietysti on ollut poikaa varten.

Täytyy alkaa hiljalleen ajattelemaan normaaliin paluuta, vaikka se ei olekaan vielä ihan ajankohtaista. Ajattelin kuitenkin varastaa illalla aikaa itselleni sen verran, että alan zumbailemaan tätä jo aikaisemmin tänne löytämääni zumbaohjelmaa. Olen kyllä itsekin niin väsyksissä päiväunista huolimatta, että on aika veltto olo. Jospa zumba alkaisi herätellä taas eloon.

edit: Hei ihanaa, kyllä zumba on se naru mistä piti vetäistä. Zumban kautta vaan löytyy inspiraatio ja innostus. Ihan pakko laittaa tähän toinen minun zumbasuoneeni osunut hieman vatsalihasohjelma vaikutteinen Pitbull zumba perään ja löysin kyllä paljon muutakin jännää. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Uskaltaako tämän viikon puntarointia edes ajatella…”

  1. Teea says:

    Ei ole mikään ihme, jos ei jaksa edes zumbaa ajatella ja zumbata. Kuitenkin nukkuminen on sitä mitä on, toinen silmä auki ja toinen korva koko ajan höröllä kuuntelee jokaista rapsahdusta ja pienimpään risahdukseen säpsähtää hereille täysin. Tee se mitä jaksat ja samalla tsempillä jatketaan heti ku olette tervehtyneet!

  2. Outi says:

    Ei vaan jaksa liian montaa päivää peräkkäin vaan pelkkää sikainfluenssan hoitamistakaan. Pakko saada taukoa! Onneksi Artun ajanvietteeksi ollaan pitkästä aikaa askarreltu. Tulipa siinä sivussa parikymmentä avaimenperääkin. :) Niin ja Artun upea pingviini! Se on ihan pakko laittaa kuvana tännekin näkyviin. Ei kyllä ole pinkki sentään. :)

Leave a Reply

See also: