Adam Lambert, For Your Entertainment

Minä myönnän suoraan, että American Idolia seuratessa Adam Lambert oli aivan uskomaton. Minusta. Nyt Adam Lambertin For Your Entertainment levyn voi jo kuunnella Adamin myspace sivulla.

Onhan se erilaista musiikkia kuin normaalisti kuuntelen ja vaatii taas vähän totutteluakin eli ne ensimmäiset kappaleet ei ihan uponneet, mutta mitä pidempään soi, niin sitä enemmän hymyilyttää. Tuota levyä ei kuunnellakaan sitä varten, että musiikki olisi itsestään selvää ja samanlaista kuin jossain muualla. :)

Täytyy oikein miettiä ennen kuin sanon mistä kappaleesta erityisesti pidän. Sleepwalker alkaa niin kauniisti, että heti tiesi, että tästä ei voi olla pitämättä! Siinä on jotain kerta kaikkiaan kylmät väreet aikaan saavaa. Tässä on sitä Adamia, jota ei voinut olla odottamatta. :)

Hei näinhän saan musiikin tännekin osittain kuulumaan! En muuten yhtään ihmettele Idolsin jälkeen, että miksi Whataya Want From me on valittu singleksi. En kyllä ihmettele For Your Entertainment kappaleen valintaa myöskään.

Hämmästyttävää kyllä, mutta tämä levy on viimeinen niitti asiassa, jota olen miettinyt jo pitkään ja pohtinut suuntaan ja toiseen. Alan maksaa Spotifyn käytöstä. Siitä lisää toisella kertaa.

Did you like this? Share it:

One Response to “Adam Lambert, For Your Entertainment”

  1. Petra says:

    Ihana blogi! tai mikä onkaan :) tosi kiva kun liitetty mukaan on myös lisää adamia (itse olen hulluna adamiin) ajattelin kommentoida koska etsin tietoa esitelmää varten laulajasta ja erehdyin sivulle :) hauskoja zumbatunteja :)

Leave a Reply

See also: